Μαρία Μιχαλοπούλου και Άννα-Μαρία Ηλιάδου ποζάρουν μαζί και ευχαριστούν τον Άγγελο Μπράτη

Οι δυο τους ήταν καλές φίλες μέσα στο παιχνίδι, αν και για την Άννα-Μαρία η δυνατή φιλία ήταν με την Κέισι και τη Χαρά. Παρά το ότι στο τέλος υπήρξε αυτή η συζήτηση που έφερε σε δύσκολη θέση τη Μαρία Μιχαλοπούλου, μετά το τέλος του παιχνιδιού όλα ανήκουν στο παρελθόν και φαίνεται να τα έχουν βρει μεταξύ τους. Μαρία Μιχαλοπούλου και Άννα-Μαρία Ηλιάδου βρέθηκαν σε fashion show και πόζαραν μαζί.

Η Μαρία φορούσε ένα μακρύ σκούρο μπλε φόρεμα. Η Άννα-Μαρία ένα πιο γκρίζο μπλε και είχαν φτιάξει τα μαλλιά τους με τον ίδιο τρόπο. Στη φωτογραφία που ανάρτησε η Μαρία στο Instagram, λέει ευχαριστώ στον Άγγελο Μπράτη και στα σχόλια που ανταλλάσσει με την Άννα-Μαρία της γράφει ότι μοιάζουν αρκετά σε αυτή τη φωτογραφία.

Ε, δίκιο έχει: Ο Άγγελος Μπράτης εξηγεί γιατί δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας – Μαρίας

«Τα φορέματα είνια πιο λαμπρά από το μέλλον μας 😁 Το μπρατοπουλο και η άλλη 😊😎 @angelosbratis ευχαριστούμε για την ομορφιά που μας χαρίσατε». Έτσι, φαίνεται πως παρόλο που ο κύριος Μπράτης δεν απάντησε στην Άννα-Μαρία στο μήνυμα για καλή χρονιά και δεν την έχει κάνει follow back στο Instagram, η καθοδήγησή του παραμένει στη διάθεση των κοριτσιών.

View this post on Instagram

Τα φορέματα είνια πιο λαμπρά από το μέλλον μας 😁 Το μπρατοπουλο και η άλλη 😊😎 @angelosbratis ευχαριστούμε για την ομορφιά που μας χαρίσατε

A post shared by Μαρία Μιχαλοπούλου (@_michalop__) on Jan 13, 2020 at 12:22pm PST

The post Μαρία Μιχαλοπούλου και Άννα-Μαρία Ηλιάδου ποζάρουν μαζί και ευχαριστούν τον Άγγελο Μπράτη appeared first on Peoplegreece.com.πηγή