Μίλτος Τεντόγλου: Εξηγεί τον λόγο που δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ


Ερωτηματικά προκάλεσε η μη χειραψία του Μίλτου Τεντόγλου στον Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο. Θέλοντας ωστόσο να δώσει ένα τέλος στα σενάρια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής έσπευσε να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν κατά την υποδοχή του Τεντόγλου στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του «χρυσού» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σε βίντεο, καθώς πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, να παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και να κατευθύνεται σε ένα άλλο πρόσωπο.

Ο ΣΕΓΑΣ, σε ανάρτησή του θέλησε να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν για την κίνηση του Τεντόγλου, αναφέροντας πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους τη μεγάλη επιτυχία».

Εξηγήσεις για το τι συνέβη θέλησε να δώσει και ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, σε βίντεο που ανέβασε ο ΣΕΓΑΣ. «Το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλω να σας το εξηγήσουμε», λέει ο Πομάσκι και δίνει τη σκυτάλη στον Μίλτο.

«Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς», εξηγεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής.διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!