Μέγκαν Μαρκλ: Σκάνδαλο με τη μετακίνηση του ομοιώματος της στο Μουσείο Μαντάμ Τισό

Στην αρχή ήταν μία μάλλον αδιάφορη είδηση, ότι, δηλαδή το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό αποφάσισε να μετακινήσει τη Μέγκαν Μαρκλ μακριά από τον πρίγκιπα Χάρι, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα.

Μετά, όμως, κάποιοι σκέφτηκαν τους δεκάδες σιωπηρούς τρόπους με τους οποίους η Βασιλική Οικογένεια γνωρίζει για να στέλνει μηνύματα, συστάσεις και προειδοποιήσεις στα απείθαρχα μέλη της και στους θρασείς νεοεισερχόμενους στους κόλπους της…

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ για λίγο χρονικό διάστημα θα μετακινηθεί στο Τμήμα με τους «A-list» celebrities, μεταξύ των οποίων, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ και άλλοι διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, κ.α.

Τότε, ο διευθυντής του Μουσείου, Στιβ Ντέιβις είχε εξηγήσει ότι δεν πρόκειται για μόνιμο… χωρισμό.

«…Απλά επιτρέπουμε στην Μέγκαν Μαρκλ να κάνει με τον πιο οικείο σε εκείνη κύκλο των διάσημων, για λίγο», είχε πει.

Όμως, εδώ και μέρες τα βρετανικά tabloids, αλλά και πηγές που γνωρίζουν πώς η Βασιλική Οικογένεια «τιμωρεί» την αλαζονεία επιμένουν ότι αυτό είναι ένα μήνυμα προς τη Δούκισσα του Σάσεξ και μετά την προκλητική συμπεριφορά της τους τελευταίους μήνες.

Ακόμη χειρότερα; Είναι ένας κομψός, ωστόσο, απολύτως ηχηρός τρόπος για να της υποδείξουν ότι δεν έπαψε ποτέ να είναι celebrity και ότι ακόμη δεν αποτελεί γνήσιο, πειθαρχημένο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, τουλάχιστον όχι ύστερα απ’ όλα αυτά τα καμώματα σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις της βρετανικής ζωής.

Meghan Markle: Πώς κατάφερε να εξοργίσει 12.000 θεατές στο γήπεδο του Wimbledon

Η είδηση έχει κάνει φυσικά τον γύρο του κόσμου και κάποιοι εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα είδος «δημόσιας πολιτικής δήλωσης» από την πλευρά του Μουσείου που πολύ πιθανόν απηχεί κάποιου είδους… γραμμή από το Παλάτι.

Άλλοι πάλι σχολιάζουν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια του Μουσείου να διατηρήσει την επισκεψιμότητά του έστω και με τέτοιου είδους φθηνά «πυροτεχνήματα» και ότι δεν έπρεπε ούτε γι’ αστείο να μετακινηθεί το ομοίωμα της Μαρκλ από την αρχική του θέση.

Ωστόσο, μετά από δύο κύκλους της σειράς «The Crown» όλοι γνωρίζουν ότι η Βασίλισσα έχει άπειρους τρόπους για να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της και ότι τίποτα, σε κανένα διάσημο σημείο του Λονδίνου -πόσω μάλλον στο Μουσείο- δεν συμβαίνει χωρίς την έγκριση των επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας του Μπάκιγχαμ…

Με πληροφορίες από Express.co.uk, Daily Mirror, κ.α

The post Μέγκαν Μαρκλ: Σκάνδαλο με τη μετακίνηση του ομοιώματος της στο Μουσείο Μαντάμ Τισό appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!