Μάρα Δαρμουσλή: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο δεύτερος γιος της και ο λόγος που δεν τον έχει βαφτίσει ακόμα


Τον τελευταίο 1,5 χρόνο η ζωή της Μάρας Δαρμουσλή έχει αλλάξει κατά πολύ. Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη, την έκανε να βάλει για λίγο “φρένο” στα επαγγελματικά της αλλά και να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για το μεγάλωμα ενός παιδιού.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, βιώνω ηρεμία και γαλήνη, που έχω να ζήσω ίσως από τα σχολικά μου χρόνια… Σαν να είμαι σε πρόωρη συνταξιοδότηση… Το να μείνω μακριά από τη δουλειά μου ήταν κοινή απόφαση με τον σύζυγό μου διότι είδαμε τα δεδομένα  και τις δυνατότητες και είπαμε ότι αυτή είναι η μόνη λύση» εξομολογείται στην εφημερίδα Reallife και τη Νίκη Κώτσου η Μάρα Δαρμουσλή.

Ο λόγος που η ίδια οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, είναι όπως λέει, για να μπορέσει να ζήσει το μεγάλωμα του παιδιού της, κάτι που δεν είχε κάνει με τον πρώτο της γιο, τον 17χρονο σήμερα Άγγελο.

«Έχω αναθεωρήσει τα πάντα ακόμη και σε πρακτικά ζητήματα. Με το που γεννήθηκε ο μικρός μου είπαν στο μαιευτήριο, ό,τι ξέρω να το ξεχάσω. Τώρα λέμε “πρώτη φορά ξανά μαμά”. Είμαι και εγώ διαφορετική πλέον. Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, έδινε σίγουρα ζάχαρη από νωρίς, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μάρα Δαρμουσλή.

Όσο για το ενδεχόμενο να τη δούμε να γίνεται μαμά και για τρίτη φορά, η Μάρα Δαρμουσλή απαντά, «Υπό άλλες συνθήκες ίσως να το σκεφτόμουν, αλλά τώρα όχι, γιατί δεν θα είναι καλή ψυχική μου υγεία».

Τέλος, αναφορικά με τη βάπτιση του γιου της η Μάρα Δαρμουσλή αποκαλύπτει, «Η ονοματοδοσία κατά το ήμισυ έχει ολοκληρωθεί. Η βάπτιση καθυστέρησε, γιατί είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, είχαμε και κάποιες ατυχίες με το μαγαζί και κάπως έτσι πήγαμε πίσω. Το μυστήριο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στη Μάνη το επόμενο καλοκαίρι για να το συνδυάσουμε με διακοπές. Θα μας άρεσε όλοι να γίνει παραδοσιακά. Σκεφτόμαστε σοβαρά και την Κρήτη. Βασικά θέλουμε να έρθουν οι φίλοι μας και να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί. Όσο για τους κουμπάρους σίγουρα θα είναι άνθρωποι που είναι κοντά στο παιδί μας, με τους οποίους έχουμε ουσιαστική σχέση».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!