Κύμα συμπαράστασης στα social media #ΜετηνΙωάννα. Η Τούνη μιλά για το βίντεο


Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα τάχθηκε στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη, η οποία έκανε εξομολόγηση καρδιάς μέσω του προσωπικού καναλιού της στο Youtube σχετικά με τα περιβόητα ροζ βίντεο.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος έγραψε:

“Με την θαρραλέα Ιωάννα Τούνη. Που με αφορμή ένα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε, έκανε μια γενναία, ανθρώπινη και συγκινητική εξομολόγηση. #ΜεΤηνΙωάννα και με τα θύματα. Εννοείται.”

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξέφρασε την υποστήριξή του προς την Ιωάννα Τούνη, η οποία έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς στο κανάλι της στο Youtube για τα “ροζ” βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Ο κ. Σακελλαρίδης υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: “Όσο δεν υπάρχει ισχυρό θεσμικό πλαίσιο άμεσης και ολοκληρωτικής προστασίας, το “φιλοθεάμον κοινό” θα διψά για σάρκα και αίμα (αίμα ναι, όχι σπέρμα) και τα αρπακτικά της ενημέρωσης θα νιώθουν “υποχρεωμένα” να του τα προσφέρουν”. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

 Η Τούνη για το ροζ βίντεο

H Ιωάννα Τούνη πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει για ένα περιστατικό που της έχει κοστίσει πολύ και την έχει επηρεάσει αρκετά ψυχολογικά. Μεταξύ άλλων λοιπόν, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για τη σχέση της που τελείωσε άδοξα μετά την κυκλοφορία του σχετικού βίντεο.

«Είχα μία πολύ όμορφη και υγιή σχέση και συγκατοικούσα και όλα πήγαιναν πολύ όμορφα. Ξαφνικά, κάποιος –δεν ξέρω ποιος- αποφάσισε να δημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ. Υλικό που δεν γνώριζα πως υπήρχε, μέχρι τη μέρα που το είδα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σοκαρίστηκα όταν ξύπνησα μετά από τρία χρόνια και είδα κάτι τέτοιο» ανέφερε η ίδια.

«Αφού μου είχαν στείλει πάνω από 30 μηνύματα, θορυβήθηκα και είπα πως ο επόμενος που πρέπει να μιλήσω είναι το αγόρι μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός και ειλικρινής και το αγόρι μου ήξερε τα πάντα για όλο το σκηνικό, για το τι συνέβη, για τις εφημερίδες, τα εξώφυλλα, τα άρθρα. Αλλά είναι άλλο να το ξέρεις και άλλο να το βλέπεις. Το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μία πολύ όμορφη σχέση. Ένιωθα αδικία. Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος που έχει συμβεί στο παρελθόν», εξομολογήθηκε ακόμα η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε όλα όσα είπε μετά το 4 λεπτό στο ακόλουθο βίντεο:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!