Κορονοϊός: Νεκρά τα μέλη ολόκληρης οικογένειας μέσα σε λίγες ημέρες


Το θάνατο περισσοτέρων από 12.000 ανθρώπων στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού. Χαρακτηριστικό της τραγωδίας που ζει ο πλανήτης είναι το παράδειγμα μια οικογένειας που ξεκληρίστηκε από τον Covid 19.

Πρόκειται για την οικογένεια της Αντουανέτ Φράνκλιν που σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων έχασαν τη ζωή τους η ίδια η οποία ήταν 86 ετών ( 23 Μαρτίου) και οι γιοι της Χέρμαν Φράνκλιν τζούνιορ (71 ετών), Άντονι Φράνκλιν σίνιορ (58 ετών) και Τίμοθι Φράνκλιν (61 ετών).

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου του Ιατροδικαστή της Νέας Ορλεάνης, Τζέισον Μελανσόν, επιβεβαίωσε χθες στο NBC ότι όλοι τους είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ολοκληρωθεί οι νεκροψίες για τον επακριβή προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου τους.

Ξεπέρασαν τις 400.000 τα κρούσματα της πανδημίας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν σήμερα τα 400.000 κρούσματα του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με την καταμέτρηση που κάνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς.

Μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 12.912 άνθρωποι και οι ΗΠΑ οδεύουν να γίνουν το νέο επίκεντρο της πανδημίας. Το Σάββατο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν 300.000 ενώ σήμερα ανέρχονται στις 401.166.

Παρά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που εφαρμόζονται σταδιακά, ανά Πολιτεία, από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας αναφέρονται σε καθημερινή βάση περίπου 1.000 νεκροί σε όλη τη χώρα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!