Κιβωτός του Κόσμου: Στην αντεπίθεση ο Πατέρας Αντώνιος – Τα βάζει με κυβέρνηση και εκκλησία


Ο πατέρας Αντώνιος μέσω των δικηγόρων του εξαπολύει επίθεση σε όλους ακόμα και στην κυβέρνηση και την εκκλησία. Δηλώνει αθώος για τις καταγγελίες που αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου.

Πυρά κατά πάντων

Την ώρα που ο ιδρυτής της «Κιβωτού» παραμένει άφαντος και η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε εκνευρισμένη κατά την έξοδό της από τη δομή της «Κιβωτού», ο πρώην καπετάνιος της Οργάνωσης περνά στην αντεπίθεση.

Μέσω των δικηγόρων του ρίχνει βέλη εναντίον της κυβέρνησης αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδας για τους χειρισμούς στην υπόθεση, χωρίς όμως να δώσει καμία απάντηση στην «καταιγίδα» καταγγελιών για την «Κιβωτό».

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης Εκκλησίας για το έργο της ‘Κιβωτού’ συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, οι οποίοι με ένα εγκάθετο ΔΣ, πρόεδρος του οποίου είναι μια κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα, αυθαίρετα χθες το βράδυ κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου», λένε οι νομικοί του παραστάτες.

Δεν παραλαμβάνουν τον φάκελο

Χθες το πρωί, οι αστυνομικοί επέδωσαν στο σπίτι που δηλώνει ως κατοικία ο ιδρυτής της «Κιβωτού» στη Ραφήνα τον φάκελο με την εισαγγελική παραγγελία, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τον παραλάβει.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, η οικογένεια του πατρός Αντωνίου όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο διαμέρισμά τους μέσα στη δομή του Κολωνού.

Μετά την εξέλιξη αυτήν, λένε πως φιλοξενούνται σε σπίτι συνεργάτη τους κι έφυγαν χωρίς να μπορέσουν να πάρουν κανένα προσωπικό αντικείμενό τους.

«Παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν στον δρόμο χθες το βράδυ την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρέφοντας από ραντεβού που είχε στο γραφείο μου, δεν μπόρεσε να μπει καν στο σπίτι του. Δηλαδή αυτήν την στιγμή είναι ανέστιος δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία, δεν υπάρχουν κατοικίες όπως γράφεται», λένε οι δικηγόροι του και συμπληρώνουν:

«Η αδικαιολόγητη άρνηση των ιθυνόντων να αναλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα πράγματά τους οδήγησε ένα ζεύγος ανθρώπων μαζί με το ανήλικο παιδί τους να διανυκτερεύσουν εντός του αυτοκινήτου γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε».

Τα ακίνητα – φιλέτα

Κι ενώ οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας προσπαθούν να πείσουν ότι το ζευγάρι δεν έχει που να μείνει, η έρευνα των Αρχών όλες αυτές τις ημέρες έφερε στο φως μεγάλα χρηματικά ποσά και ακίνητα – φιλέτα που διαχειρίζονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών που πραγματοποιούν τον οικονομικό έλεγχο βρίσκεται ο λογαριασμός μισθοδοσίας του πατέρα Αντώνιου, ύψους 120.000 ευρώ και ο οποίος φέρεται να έχει μείνει ανέγγιχτος τα τελευταία 8 χρόνια, και περίπου 300.000 ευρώ σε 4 λογαριασμούς, κοινούς του ζευγαριού.

Επίσης στο σπίτι τους στη δομή του Κολωνού φαίνεται πως βρέθηκαν κοσμήματα, 270 χρυσές λίρες και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε χρηματοκιβώτιο. Ερευνώνται και εκατοντάδες ακίνητα.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στα στελέχη της οικονομικής αστυνομίας να ελέγξουν τόσο τον ίδιο και τη σύζυγό του, Σταματία Γεωργαντή, όσο και εννέα πρώην στελέχη της «Κιβωτού» για το ενδεχόμενο τέλεσης τεσσάρων κακουργημάτων της απιστίας, της υπεξαίρεσης, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

πηγή: MEGA TV

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!