Κατερίνα Παναγοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: «Θέλω να κάνω μια στιλιστική παρατήρηση»


Σε προεκλογική αρένα στη μάχη της διαδοχής εξελίχθηκε το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για τους Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανο Κασσελάκη, Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Στέφανο Τζουμάκα.

Οι υποψήφιοι κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά όλοι μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου να ανταλλάσσει θερμή χειραψία με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Περισσότερα παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Mega με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάζει την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος βρέθηκε σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα… 

«Πάντως, βλέποντας και τα στιγμιότυπα που προβάλλονται και αυτή την στιγμή στους δέκτες μας, θέλω να κάνω και μια στιλιστική παρατήρηση, που έχει και πολιτικό άρωμα, εφόσον μιλάμε για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε με γραβάτα… Φέρνει έναν νέο αέρα στο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Και πρόσθεσε ο Σωτήρης Μπολάκης στον αέρα του Mega: «Eίχαμε χρόνια να δούμε σύνεδρο να ανεβαίνει στο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει ομιλία φορώντας γραβάτα. Ίσως από την εποχή του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Ήταν ο μόνος που φόρεσε γραβάτα, ήταν ο μόνος που είδα με γραβάτα στο συνέδριο σε αυτούς τους 2.000 ανθρώπους που μαζεύτηκαν».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Mega

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!