Η Κατερίνα Ζαρίφη λίγο μετά τις 12 έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στα social media. Η παρουσιάστρια ανήρτησε μία φωτογραφία του πατέρα της, τον οποίο έχει χάσει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το στιγμιότυπο συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Άλλη μια χρονιά ξημερώνει του Αϊ Νικόλα και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν. Αυτά σου άρεσαν. Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά. Χαίρομαι που μου το λένε. Αλλά σε ήθελα εδώ ρε πατέρα να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσύ να σου πω και γω. Και ας μην έλεγες πολλά. Εμείς πάντα καταλαβαίναμε. Χρόνια πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας».

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Άλλη μια χρόνια ξημερώνει του Αϊ Νικόλα Και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν Αυτά Σου άρεσαν Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια Και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά Χαίρομαι που μου το λένε Αλλά σε ήθελα έδω ρε πατέρα Να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσυ να σου πω και γω Και ας μην έλεγες πολλά Εμείς πάντα καταλαβαίναμε Χρόνια Πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs🐝 (@zarifious) στις