Καλομοίρα: Το πρόβλημα υγείας της αδερφής της και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο


Η Καλομοίρα είναι από τα άτομα που χάρη στον αυθορμητισμό τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη και την αποδοχή του κοινού.

Η γνωστή τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στην Αμερική, είναι γνωστό πως είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της αφού συχνά αναφέρεται σε αυτούς μέσα από συνεντεύξεις της. Μάλιστα η Καλομοιρά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αδερφή της Γεωργία που πρόσφατα αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η τραγουδίστρια μέχρι σήμερα, είχε επιλέξει να μην μιλήσει δημόσια γι’ αυτό το πρόβλημα, παρά μόνο με στα αγαπημένα της πρόσωπα.  Συγκεκριμένα, η Γεωργία είχε καρκίνο του θυρεοειδούς και αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο.

Τώρα όμως που το πρόβλημα πέρασε και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να στείλει ένα μήνυμα στην αγαπημένη της αδερφή.

Δημοσίευσε λοιπόν μια οικογενειακή τους φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο Ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία στα InstaStories  γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις επιστρέψαμε σπίτι μετά το χειρουργείο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς» και της ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

The post Καλομοίρα: Το πρόβλημα υγείας της αδερφής της και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!