Κάτια Ταραμπάνκο: Κάποιες από τις παλαιότερες (τηλεοπτικές) δουλειές του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2

Στην πρώτη οντισιόν και γενικά στις αρχές του GNTM2, η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν από τις συμπαθείς περιπτώσεις του φετινού διαγωνισμού.

Και παρά το ότι εδώ και καιρό το ριάλιτι μόδας παρουσιάζει μία εκδοχή του μοντέλου που μόνο συμπαθής δεν είναι, ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι είναι από τις περιπτώσεις κοριτσιών που έχουν δουλέψει αρκετά, πολύ πριν γίνουν ευρέως γνωστές, έστω και μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Βασικά, η αλήθεια είναι ότι η Ταραμπάνκο δεν υπάρχει διαφήμιση που να μην έχει κάνει και προϊόν που να μην έχει διαφημίσει: από σοκολάτες και γαλακτοκομικά προϊόντα, μέχρι παπούτσια και σαμπουάν, τα έχει κάνει όλα και μάλιστα με επιτυχία.

Πέρα από αυτό, το πανέμορφο κορίτσι από την Ουκρανία έχει κυνηγήσει και μια καριέρα στη μυθοπλασία.

Γι’ αυτό ίσως και σε πολλούς το πρόσωπό της κάτι θύμιζε, αφού την είχαν πρωτοδεί ως «Ναταλία» στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Επιστροφή».

View this post on Instagram

One of my biggest dreams came true … I became a member of the biggest TV channel family in Greece @ant1tv … με το γλυκύτατο όνομα ‘Νατάλια’ απ’την νέα καθηλωτική σειρά μας «Η Επιστροφή» @epistrofiant1 @epistrofi_ant1 Δεν περιγράφω άλλο- απλά κάθε μέρα στις 21:00 ➡ Ant1🖥🖤 #hepistrofi #ant1 #tvshow #dreamscametrue #newactress #happyface 😁🎈

A post shared by Tarabanko🔆 (@kweenkatyatar) on Sep 19, 2018 at 6:32am PDT

GNTM2:… Και να πού δούλευε πριν από 4 χρόνια η Κάτια Ταραμπάνκο

The post Κάτια Ταραμπάνκο: Κάποιες από τις παλαιότερες (τηλεοπτικές) δουλειές του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2 appeared first on Peoplegreece.com.πηγή