Θοδωρής Φέρρης & Josephine: Λαμπερή & sold out πρεμιέρα στο «Posidonio»!


Το ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο «Posidonio» άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 26 Μαΐου και υποδέχτηκε το κοινό σε έναν χώρο υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, μάγεψε το κοινό του «Posidonio» παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία και φυσικά από το νέο του album «Άλλη Μια Εμπειρία» που έγινε χρυσό τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας του.

Η Josephine, η δημοφιλής hit performer, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό on stage παρουσιάζοντας ένα λαμπερό και «εκρηκτικό» show που συζητήθηκε, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις με την καθηλωτική ερμηνεία αλλά και με τις εμφανίσεις της.

Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και καλλιτέχνες τίμησαν με την παρουσία τους τον Θοδωρή Φέρρη και την Josephine, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Ρέμος.

Τη δική τους νότα στο πρόγραμμα έδωσαν οι ταλαντούχοι Χρήστος Τσιλόπουλος, Foxy LeeΧριστίνα Καλοτίνη και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.
Special Live Show: STEVE ONEMANSHOW

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio», το απόλυτο place to be του φετινού καλοκαιριού!


πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!