Θεσσαλονίκη: Καθυστερήσεις σε δύο δρομολόγια τρένων λόγω βλάβης – Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες


Ακινητοποιημένη κοντά στην Σίνδο βρίσκεται αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη εξαιτίας βλάβης στο σιδηροδρομικό κλειδί σε κόμβο κοντά στη Σίνδο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και να προκληθεί ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

Συγκεκριμένα, η βλάβη στο σιδηροδρομικό κλειδί που βρίσκεται στον κόμβο ΤΧ1 κοντά στη Σίνδο σημειώθηκε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να έχει ακινητοποιηθεί στην περιοχή η αμαξοστοιχία IC 52 με αφετηρία την Αθήνα που επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 2.40.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ίδιο λόγο καθυστέρησε σημαντικά και η αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 55 από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ, έχει μπλοκάρει το κεντρικό κλειδί στον TX1, έναν κόμβο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Σίνδο, στον οποίο υπάρχουν πολλές γραμμές και από τον οποίο δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στο σταθμό.

Όπως αναφέρουν μάλιστα επιβάτες, οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν είτε να φύγουν μόνοι τους από τη Σίνδο είτε να περιμένουν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!