Θα βάλεις τα κλάματα με τη διαφημίση της Google για το ημίχρονο του φετινού Super Bowl

Το Super Bowl είναι μια από τις μεγάλες ημέρες γιορτής για το αμερικανικό έθνος, με πλήθος κόσμου να μαζεύεται σε σπίτι με παρέες για να φάνε τα παραδοσιακά τους φαγητά. Και γιορτή χωρίς εμπορευματοποίηση δεν παίζει, γι΄αυτό όλα τα μεγάλα brands ετοιμάζουν τις καλύτερες διαφημίσεις τους για το ημίχρονο του τελικού. Σε αυτές τις διαφημίσεις κάνουν μεγάλες προσφορές, παρουσιάζουν νέα προϊόντα και δείχνουν το καλύτερο πρόσωπο του brand τους.

Στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αναμετρηθούν οι 49ers με τους Chiefs στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens, το ημίχρονο θα λάμψει από την παρουσία της Τζένιφερ Λόπεζ και της Σακίρα. Είναι όμως πιθανό να λάμψει κι από τη συγκίνηση σε εκατομμύρια σπίτια, μιας και η διαφημίση της Google που θα προβληθεί στο Super Bowl δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Η ιστορία 60 ετών μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. Ποια εξήντα έτη αφορά; Αφορά τη σχέση ζωής δύο ανθρώπων που είναι πια στα γεράματα. Ο παππούς της υπόθεσης φαίνεται να είναι ζωντανός και να θυμάται με τη βοήθεια της Google τη γυναίκα του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια είχε δώσει εντολές στη Google να αποθηκεύσει μερικά χαρακτηριστικά, ατάκες και προτιμήσεις της Λορέτα και τώρα που η Λορέτα δεν είναι πια εδώ, η Google έρχεται να σώσει τη μνήμη. Το μήνυμα σαφές, αλλά η συγκίνηση είναι πάνω απ΄όλα.

Ή μπορεί εμείς να είμαστε πολύ ευσυγκίνητοι. Το δεχόμαστε.

Loretta | Google Super Bowl Commercial 2020

A 60-year love story told in 90 seconds. Watch our #SuperBowlLIV commercial before it plays on Sunday. 🏆🎉

Geplaatst door Google op Dinsdag 28 januari 2020

The post Θα βάλεις τα κλάματα με τη διαφημίση της Google για το ημίχρονο του φετινού Super Bowl appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή