Η selfie που καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τραβήξετε στο Instagram

To 2018 καταγράφηκαν παγκοσμίως 259 θάνατοι που προήλθαν από …selfies. Κοινώς, άνθρωποι έχασαν τη ζωή του προσπαθώντας να τραβήξουν μια καλή φωτογραφία για το Instagram και αυτό δεν είναι ένα γεγονός – ή ένας αριθμός- που μπορεί να αγνοήσει κανείς.

Κι ενώ η κουβέντα για το «εσείς μέχρι που θα φτάνατε για μια καλή φωτογραφία;» φαίνεται να έχει ανοίξει, το ζευγάρι τουριστών που βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό @backpackdiariez στο Instagram ανέβασε πρόσφατα μια φαινομενικά επικίνδυνη λήψη από το ταξίδι του με τρένο στη Σρι Λάνκα, προκαλώντας σαστιμάρα στους followers του.

Στη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει το ζευγάρι, από το Βέλγιο, να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί κρεμασμένο έξω από την πόρτα του τρένου, ενώ αυτό διασχίζει μια γέφυρα κάτω από την οποία μοιάζει να υπάρχει γκρεμός. «Είστε έτοιμοι να πεθάνετε για μια φωτογραφία;;;» σχολίασε ένας follower του, συνοψίζοντας αυτό που σκέφτηκαν πολλοί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ONE OF OUR WILDEST KISSES We couldn’t think of a better picture to describe our couple: 1. Blind trust in each other, no matter what 🙈 2. Madly in love ❤ 3. Always having the need to do something different with our lives 🤷🏻‍♂️ 4. Living on the edge (sometimes a bit too much) 🤕 5. Usually on the run 👣 6. Having fun whenever we can 💃🏼 7. Organized chaos 🌪 What is according to you the most important foundation of a strong couple? #srilanka #srilankatrip #travelcouple #ella #travelbucketlist #travelholic #travelcommunity #wanderlove #loveandwildhearts #dirtybootsandmessyhair #traveltogether #speechlessplaces

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILLE & JEAN (@backpackdiariez) στις 2 Μάι, 2019 στις 10:18 πμ PDT

Ωστόσο, προς υπεράσπιση της λήψης, η Camille, η γυναίκα που βλέπουμε, δηλαδή στη φωτογραφία, εξήγησε ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο επικίνδυνα όσο φαίνονται.

Με δήλωσή της στο The Cut, η Camille εξηγεί: «Όταν τραβήξαμε τη φωτογραφία, το τρένο πήγαινε με πολύ αργό ρυθμό και το χείλος του γκρεμού δεν καθόλου βαθύ. Δεν θα ρισκάραμε ποτέ τη ζωή ή την υγεία μας για μια καλή φωτογραφία. Νοιαζόμαστε πολύ ο ένας ο για τον άλλο προκειμένου να κάνουμε κάτι τέτοιο »

Η Camille και ο Jean, το ζευγάρι της φωτογραφίας, είχαν τη βοήθεια του αδελφού του Jean στη λήψη, αν και πολλές φορές χρησιμοποιούν χρονοδιακόπτη για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες τους.

«Η συγκεκριμένη διαδρομή στη Σρι Λάνκα είναι πολύ δημοφιλής και έχουμε δει πολλές άλλες φωτογραφίες στα social media με ανθρώπους που κρέμονται από τις πόρτες. Οπότε το γνωρίζαμε αυτό και προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για να το κάνουμε» συμπλήρωσε η travel blogger.

The post Η selfie που καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τραβήξετε στο Instagram appeared first on Peoplegreece.com.πηγή