Η Irina Shayk στην πρώτη της συνέντευξη με τον χωρισμό με τον Cooper δηλώνει: «Φυσικά και πιστεύω στον γάμο»

Η Irina Shayk φωτογραφήθηκε για το καλοκαιρινό εξώφυλλο του ψηφιακού περιοδικού του Harper’s Bazaar και παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μοιράζεται τις απόψεις της για τη μητρότητα, τον γάμο αλλά και τον χώρο της μόδας.

Το μοντέλο μπορεί να χώρισε τον Ιούνιο με τον Bradley Cooper μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές επαφές, αφού έχουν αποκτήσει μαζί την 2χρονη κόρη τους Lea De Seine.

Στην ερώτηση για το αν πιστεύει στο γάμο, απαντά:

«Φυσικά και πιστεύω στον γάμο, δεν είμαι αυτός ο τύπος ανθρώπου που είναι ενάντια σε αυτό.», ενώ συνέχισε εκφράζοντας τις απόψεις της για τη μητρότητα και γιατί μια γυναικά δεν θα πρέπει να αλλάξει αυτό που είναι και αυτά που νιώθει μετά τον ερχομό ενός παιδιού.

«Πρέπει να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός για τα παιδιά, ειδάλλως ζεις σε ένα ψέμα.» δήλωσε, ενώ συνέχισε:

«Πες μου έναν λόγο που επειδή είσαι μητέρα θα πρέπει να φοράς πιο μακριά φούστα; Δεν πιστεύω καθόλου σε αυτό. Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις αυτό που είσαι και αυτά που νιώθεις επειδή έγινες μητέρα; Πες μου γιατί;»

 

View this post on Instagram

On the cover of @harpersbazaarus summer digital issue, @irinashayk wears our fuschia woolen silk ball gown from the Fall/Winter 2019 runway collection. Shot by @zoeygrossman & styled by @charlesvarenne

A post shared by Brandon Maxwell (@brandonmaxwell) on Jul 11, 2019 at 5:56am PDT

The post Η Irina Shayk στην πρώτη της συνέντευξη με τον χωρισμό με τον Cooper δηλώνει: «Φυσικά και πιστεύω στον γάμο» appeared first on Peoplegreece.com.πηγή