Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Πρω1νό και μίλησε στην Φαίη Σκορδά επί παντός επιστητού. Ανάμεσα σε αυτά αναφορά έγινε και στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», από την οποία αποχώρησε πρόσφατα.

«Ήμουν τρία χρόνια συνεχόμενα. Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε. Έχω ζητήσει παραίτηση από το Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και έτσι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δήλωσα παραίτηση και βρέθηκε ο αντικαταστάτης ένα μήνα μετά», αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής.

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως είχε κάνει γραπτό αίτημα για παραίτηση και περίμενε αντικαταστάτη για το ρόλο της. «Δε έφυγα γιατί κουράστηκα. Όλοι κουραζόμαστε, δεν είναι λόγος αυτός να μη συνεχίσεις την παράσταση. Συνέβη κάτι  το οποίο με πρόσβαλε πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά… Δεν ήταν το πρόβλημα οι συνάδελφοι!».

«Δεν ήταν προσωπική προσβολή. Ήταν επαγγελματική», σημείωσε.

Λίγο αργότερα η Φαίη έκανε λόγο για τον Παντελή Καναράκη που την αντικατέστησε και όσα ανέφερε πρόσφατα ο ηθοποιός. Δεν είχε να κάνει στο παραμικρό με «φόρτο εργασίας», όπως αναφέρθηκε.

«Δεν είναι θέμα φόρτου εργασίας ή κούραση. Είναι γελοία αυτή η φράση! Ο κάθε ηθοποιός κάνει τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα», ξεκαθάρισε η Σοφία Μουτίδου διαψεύδοντας τον συνάδελφό της.