Η Ηρώ Μπέζου είναι πλέον 28 ετών και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις ικανότητές της στην υποκριτική. Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη είχε επίσημη πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες με την παράσταση «Άνεμος» του Εθνικού Θεάτρου.

Η παράσταση σε σύλληψη, σκηνοθεσία, χορογραφία και σκηνικά Κωνσταντίνου Ρήγου ξεκίνησε και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές την παράσταση έκλεψε η Ηρώ.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη σκηνή και τα παρασκήνια.

pirpasopoulos-mpezou-augoustidis titopoulos-mpezou-kontopoulos

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μετά τις παραστάσεις «Bossa Nova» και «Τιτανικός», ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιστρέφει μετά από επτά χρόνια στο Εθνικό Θέατρο με τον «Άνεμο».

Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας – μια ομάδα ανθρώπων, που συναντιούνται τυχαία, με αφορμή την εναλλαγή των τεσσάρων εποχών του χρόνου εκφράζουν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους μέσα από το λόγο, τη μουσική και το χορό. Μιλούν για τον έρωτα, τη τέχνη, τη δημιουργία, τη σχέση τους με τον υλικό κόσμο, το θάνατο.

Μια παράσταση για τα ανεμομαζώματα και τα ανεσκορπίσματα της ζωής με ζωντανή μουσική, με σκηνές σύγχρονου χορού και θεατροποιημένο λόγο από κείμενα διάσημων συγγραφέων, αλλά και της δραματουργού της παράστασης Ξένιας Αηδονοπούλου και των ηθοποιών και χορευτών της παράστασης.

Εθνικό Θέατρο – Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» (Πανεπιστημίου 48, τηλ. 210-3305.074).

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 20.00 και Κυριακή στις 19.00.