Η Κέιτ Μίντλετον έγινε πωλητής χριστουγεννιάτικων δέντρων και μοιράστηκε γιορτινές ιστορίες με τα παιδιά

Μετά από 65 χρόνια χρόνια στη θέση της προέδρου του οργανισμού Family Action, η Βασίλισσα Ελισάβετ παρέδωσε πριν 2 χρόνια τη θέση της στην Κέιτ Μίντλετον. Κι από τότε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φροντίζει σε κάθε γιορτινή περίοδο, και όχι μόνο, να βρίσκεται σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ο οργανισμός.

Αυτές τις μέρες τα Χριστούγεννα κυριαρχούν και η Κέιτ Μίντλετον πήγε με παιδιά από τις οικογένειες που στηρίζει ο οργανισμός, σε ένα κατάστημα πώλησης χριστουγεννιάτικων δέντρων για να τους δείξει πως λειτουργεί.

Η Κέιτ συγκέντρωσε γύρω της τα παιδιά και τους μίλησε για τα δέντρα που πρέπει να επιλέγουν. Τους καθοδήγησε σε δέντρα που δεν πέφτουν οι βελόνες τους εύκολα και για να το κάνει αυτό, πήρε μερικά στα χέρια της και τα σήκωσε από τις χωμάτινες γλάστρες τους. Παράλληλα, μοιράστηκε μικρές ιστορίες από τις δικές της χριστουγεννιάτικες γιορτές όταν ήταν παιδί.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αποθέωσαν την προσέγγισή της με τα παιδιά και είπαν ότι «σκεφτόμαστε να της δώσουμε δουλειά εδώ για τα Σαββατοκύριακα. Ήταν πολύ καλή στις πωλήσεις».

The post Η Κέιτ Μίντλετον έγινε πωλητής χριστουγεννιάτικων δέντρων και μοιράστηκε γιορτινές ιστορίες με τα παιδιά appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!