Η Κέισι του GNTM 2 δηλώνει φουλ ερωτευμένη: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Πριν λίγες ημέρες το πρόσωπο του συντρόφου της Κέισι Μίζιου κυκλοφορούσε σε όλες τις ιστοσελίδες. Ο Δημήτρης έγινε γνωστός σε λίγες ώρες κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που το περίμενε, ιδίως από τη στιγμή που πίστευε πως η κοπέλα του θα προχωρήσει πολύ στο παιχνίδι και θα απασχολεί όλο και περισσότερο τον κόσμο.

Μετά απ΄όσα δήλωσε η Κέισι στη Φωλιά των ΚουΚου το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης θα δει και πάλι το όνομα και τη φιγούρα του να σχολιάζονται.

Η Τζώρτζια Γεωργίου ρώτησε στα καθιερωμένα q&a την Κέισι πως πιστεύει ότι θα ένιωθε ο σύντροφός της βλέποντας τη να φωτογραφίζεται ως Εύα με έναν ημίγυμνο άντρα. Η απάντηση της Κέισι ήταν απόλυτη.

«Σίγουρα σαν άντρας θα σκέφτηκε κάπως στην αρχή. Αλλά δεν έχει να φοβάται τίποτα. Είμαστε τόσο ερωτευμένοι, είναι ο άντρας της ζωής μου». Ενδεικτικό είναι και το χαμόγελο που άστραψε στο πρόσωπό της μόλις τον ανέφερε η δημοσιογράφος.

Αν δει κανείς τα σχόλια της Κέισι στις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram, σίγουρα δεν ξαφνιάζεται από τα μεγάλα λόγια που είπε.

View this post on Instagram

Unconditional #alterego

A post shared by Keisi Keimi (@keisi_keimi) on Jun 11, 2019 at 4:10am PDT

The post Η Κέισι του GNTM 2 δηλώνει φουλ ερωτευμένη: «Είναι ο άντρας της ζωής μου» appeared first on Peoplegreece.com.πηγή