Η Εύη Βατίδου φαίνεται πως πήρε «αμπάριζα» όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές μετά το post της εναντίον του Νίκου Μουτσινά. Η ίδια ερωτήθηκε ευθέως στο Πρω1νό για τα πρόσφατα stories και αρνήθηκε πως αφορούν τον παρουσιαστή.

Η Φαίη Σκορδά κατέληξε να την κλείσει στον αέρα, μετά από όσα είπε και όχι άδικα. Η Εύη Βατίδου λοιπόν επεχείρησε να βρει το δίκιο (;) της και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Βγήκε λοιπόν σε τηλεοπτική επικοινωνία στο Ευτυχείτε για να μιλήσει για το συμβάν.

«Αυτό το οποίο με πείραξε και για αυτό του απάντησα, είναι ότι αναφέρθηκε στο παιδί μου. Δεν θα με ένοιαζε αν έλεγε οτιδήποτε για εμένα. Το πήρα στραβά γιατί η ερώτηση του Πλεμμένου ήταν πολύ συγκεκριμένη και γύρισε και είπε “Γιατί να μην το κρίνουν το παιδί σου”  . Μου κάνει εντύπωση που ο κ. Μουτσινάς ενώ  ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με εμένα. Κάποια στιγμή σχολίασε κι εμένα. Γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η σάτιρα και για αυτό απάντησα με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά.

Όταν η Έλενα Πολυκάρπου λοιπόν της εξήγησε ότι δεν αναφέρθηκε στην κόρη της, η Εύη Βατίδου επέμεινε. Έτσι λοιπόν στη συνέχεια της εκπομπής προβλήθηκε το βίντεο.  «Εύη εγώ καταλαβαίνω ότι το λέει για εσένα», της είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Από την κριτική της δεν έφυγε ούτε ο Ανδρέας των Alcatrash, με το τραγούδι που έβαλε και την κίνηση που έκανε! Για μία ακόμη φορά φρόντισε να πει πως τα stories που ανέβασε δεν αφορούσαν το Νίκο Μουτσινά.

Το τέλος όμως ήταν ανατρεπτικό! Η Κατερίνα προκάλεσε –όπως συνηθίζει ο Νίκος- την ομάδα του «Για την Παρέα» να καλέσει την Εύ Βατίδου στην εκπομπή για να τα βρουν!