Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει τι την κρατάει τόσο καιρό ευτυχισμένη με τον Ντέμη


Μιλάει ακόμη για το θεατρικό της ντεμπούτο στο Mamma Mia.
Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Mamma Mia, το Rising Star αλλά και για τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Τι σχέση είχες με ο Μamma Mia πριν έρθει η πρόταση από το Ακροπόλ; Το είχες δει στο θέατρο; ήταν ένα musical που αγάπησες;
Ναι, το είχα δει στο Λονδίνο και είχα εντυπωσιαστεί από τότε!
Έχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;
Κι εγώ είμαι μια γυναίκα η οποία εργάζεται και προσπαθεί αντιστοίχως για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν στιγμές που έχουν αφήσει τον εαυτό μου πίσω για να δώσω προτεραιότητα στα παιδιά μου!
Κάποιοι σε περίμεναν στη γωνία, πριν καν δουν τη δουλειά ου. Σε ενόχλησε το γεγονός; Μοιάζει ύποπτο να κρίνουν πριν καν δουν, έτσι δεν είναι;
Βιάστηκαν να με κρίνουν πριν παίξω. όπως έχω ξαναπεί σε αντίστοιχη ερώτηση που μου έγινε, θεωρώ ότι η δουλειά που κάνουμε είναι εντελώς τίμια, ειλικρινής και ξεκάθαρη. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται πάνω στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω παίρνει αυτό που του δίνει ο καθένας από τη σκηνή. Ο κόσμος αισθάνεται και εννοείται πως είναι δικαίωμα του καθενός, εφόσον εκτίθεσαι μετά να σε κρίνει. Αυτή την κριτική δέχομαι κι εγώ.

Παράλληλα κάνεις και τηλεόραση. Τι σε κέντρισε στο να πεις οκ στο Rising Star του ΑΝΤ1; Έχει φτιαχτεί μια δυνατή παρέα.

Μου άρεσε η ιδέα του παιχνιδιού, είναι ιδιαίτερο το φορμάτ που δίνει τη δυνατότητα και στον κόσμο που παρακολουθεί να έχει γνώμη. Και φυσικά έπαιξε ρόλο και η καλή παρέα που είμαστε.
Τι σε κρατάει μαζί με το Ντέμη Νικολαίδη τόσα χρόνια και τι σε γοητεύει σε εκείνον;
To μυαλό του και στις δύο περιπτώσεις.

Τα παιδιά μεγαλώνουν. Είσαι… mamma mia ή φίλη τους;
Είμαι… mamma mia, δυο – τρεις, όσες θέλεις!

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!