Ηθοποιοί στηρίζουν τον Μπιμπίλα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Λιγνάδη

Στο υπόμνημα της κατάθεσής του ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, επικρίνοντας και τον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα.

«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Σ.Ε.Η και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται το Σ.Ε.Η και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση» ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η απάντηση από τον Σπύρο Μπιμπίλα ήρθε λίγες ώρες μετά μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε, «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι».

Η θέση όμως αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, προκάλεσε και την αντίδραση πολλών Ελλήνων ηθοποιών οι οποίοι μέσα από τα social media έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα ανάμεσά τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, η Άννα Χατζησοφιά, ο Δημήτρης Καραντζάς, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ζέτα Δούκα, ο Μελέτης Ηλίας, ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μαρίλια Μητρούση

.πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!