Ζάκυνθος: Οικογενειακές διαφορές η αιτία του φονικού με το ρόπαλο


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό με θύμα τον 61χρονο από τα Χαρτάτα ο οποίος έπεσε νεκρός από χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσε ο 43χρονος ανιψιός του με μπαστούνι του μπέιζμπολ. Αίτία του φονικού, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι ενδοοικογενειακή διένεξη.

Τον 61χρονο μετέφερε στο Νοσοκομείο του νησιού ο γιος του ο οποίος, μαζί με τη μητέρα του και σύζυγο του θύματος, κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές. Ιατροί του Νοσοκομείου άλλωστε ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία ότι παρέλαβαν γύρω στις 15:30 της Παρασκευής ηλικιωμένο άτομο, νεκρό, από χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τους ιατρούς και τους αστυνομικούς, ο θάνατος του 61χρονου προήλθε από τουλάχιστον τρία ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι από μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Οι μαρτυρίες των μελών της οικογένειας του θύματος οδήγησαν ταχύτατα τους αστυνομικούς στο 43χρονο ανιψιό του δολοφονηθέντος, τον οποίο συνέλαβαν και ανέκριναν το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί μέχρι αυτή τη στιγμή την πράξη του, όμως οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του οδήγησαν στον εντοπισμό του μπαστουνιού του μπέιζμπολ και σε ένα ζευγάρι ματωμένα υποδήματα που όπως φαίνεται φορούσε ο δράστης όταν διέπραξε το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν χρόνιες οικογενειακές διαφορές αλλά μόνο μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα.

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!