Ζάκυνθος: Νεκρός 24χρονος τουρίστας – Τον εντόπισαν από γυάλινο πάτο σκάφους


Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ζάκυνθο, καθώς ένας νέος άνθρωπος ηλικίας μόλις 24 ετών ανασύρθηκε νεκρός από τον πυθμένα της θάλασσας, σε βάθος περίπου 5 μέτρων, στην παραλία του Μαραθονησίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ΕΡΤ Ζακύνθου, ο άτυχος Γάλλος τουρίστας είχε πάει μαζί με φίλους του με τουριστικό σκάφος που πραγματοποιεί καθημερινά θαλάσσια ταξίδια στο Μαραθονήσι, στην μπροστινή παραλία, όπου και κολυμπούσε περίπου σε απόσταση περίπου 20 μέτρα μακριά από την ακτή.

Λίγη ώρα αργότερα, οι επιβαίνοντες ενός σκάφους με γυάλινο πάτο είδαν ακίνητο τον άτυχο τουρίστα στον βυθό και άρχισαν να φωνάζουν. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων σκαφών και λουόμενοι, έβγαλαν έξω τον ήδη νεκρό Γάλλο.

Φως στα αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν είναι άγνωστες καθώς όλα έγιναν ξαφνικά και υπό ομαλότατες συνθήκες, ενώ κανείς από τους υπόλοιπους λουόμενους, ούτε από την παρέα του 24χρονου δεν αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός είχε βυθιστεί, ούτε τον αναζήτησε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του 24χρονου στο λιμανάκι του Αγίου Σώστη, όπου περίμενε να τον παραλάβει ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί, γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη σορό του 24χρονου Γάλλου θα γίνει νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

πηγή: in.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!