Εύη Δρούτσα: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του


Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μίλησε η Εύη Δρούτσα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Η στιχουργός, η οποία υπήρξε κριτής στο Fame Story τη χρονιά που συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ανέφερε πως νιώθει ιδιαιτέρως χαρούμενη με την εξέλιξή του και τον θαυμάζει για το πόσο δούλεψε μέχρι να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που έχει παλέψει τόσο πολύ. Ήταν στο Fame Story και έφυγε γιατί δε μας άρεσε, έφυγε από τους πρώτους. Αυτό που κάνει αυτό το παιδί δεν το έχω δει αλλού. Πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έρχεται στο στούντιο, κάθεται σε ένα πιάνο που έχουμε εκεί και ακουμπάμε τα ποτήρια, κι αυτός το ανοίγει και παίζει.

Ο Κωνσταντίνος είναι μπορώ να πω, για τα καινούργια παιδιά, η αφορμή να μάθουν να δουλεύουν γι’ αυτό που αγαπάνε. Δε συζητάμε τα παλιά με τον Κωνσταντίνο. Έχω πει παντού αυτό που αισθάνομαι γι’ αυτόν, το πόσο τον θαυμάζω γι’ αυτό που έχει κάνει. Αλλά, σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κάπου με μεγάλο πόνο και κούραση, δε μπορείς να του πεις “θυμάσαι τότε που δεν ήσουν καλός”. Είναι σαν να τον φτύνεις κι εγώ δε θέλω να φτύσω τον Κωνσταντίνο, θέλω να τον αγκαλιάσω» είπε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τα πρώτα βήματα του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ευρέως γνωστός σε ηλικία 18 ετών, μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό show «Fame Story 3», που προβλήθηκε την σεζόν 2003-2004 στην συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μπορεί τη μεγάλη νίκη να κέρδισε ο Περικλής Στεργιανούδης, «παλεύοντας» στην τελική μάχη με τον Γιώργο Λιανό, όμως ο Κωνσταντίνος, είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το ταλέντο του και ότι θα είχε μια λαμπρή καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι, έμενε στο σπίτι του «Fame Story» και καθημερινά περνούσαν από δοκιμασίες για να εξελιχθούν και να είναι καλύτεροι -κάθε φορά- στις live εμφανίσεις τους.

Ο Γιώργος Λεβέντης, η Δάφνη Μπόκοτα, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Ηλίας Μπενέτος, η Εύη Δρούτσα και η Ναταλία Γερμανού ήταν οι ειδικοί που καθοδήγησαν τους τότε επίδοξους τραγουδιστές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν αρκετά διαφορετικός τότε, με μακριά μαλλιά και φυσικά πιο μικρός ηλικιακά. Σήμερα ο ίδιος θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς και sexy άνδρες της ελληνικής showbiz.

πηγή: govastileto.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!