Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που βγάζει με την κόρη της κάθε χρόνο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα


Έτοιμη να επιστρέψει στην Αθήνα με την οικογένειά της είναι η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μετά από μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που πέρασε στην Πάρο δίπλα στον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την πρωτεύουσα προκειμένου να αρχίσει να οργανώνει την εκπομπή της για τη νέα σεζόν που ξεκινά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών η Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε την καθιερωμένη φωτογραφία με την κόρη της στην παραλία. Τη φωτογραφία αυτή μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram και έγραψε,

«Με αυτή τη φωτογραφία κάθε χρόνο σηματοδοτούμε το τέλος των διακοπών μας στη Πάρο. Και κάθε χρόνο οι ίδιες σκέψεις: τι να μας επιφυλάσσει άραγε ο χειμώνας που έρχεται? Μια εν δυνάμει ίδια φωτογραφία απέχει μόλις 365 μέρες μακριά. Κ μέσα στο κλικ της θα εμπεριέχει κ 365 μικρές απαντήσεις στο ερώτημα που με απασχολεί. Το μόνο που εύχομαι είναι σε ένα χρόνο από τώρα να είμαστε εδώ , την ίδια ώρα, την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο , με το ίδιο ερώτημα για τον χειμώνα που θα έρχεται. Καλή αντάμωση»

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!