Δεν μπλέκεις! Ο Till Lindemann των Rammstein ξυλοφόρτωσε 54χρονο γιατί προσέβαλε τη σύντροφό του

Οι Rammstein είναι από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της μουσικής βιομηχανίας. Όπως είναι φυσικό λοιπόν οι ειδήσεις που αφορούν τη μπάντα γίνονται άμεσα viral.

Ο Till Lindemann βρέθηκε αυτή τη φορά στο στόχαστρο καθώς κατέληξε να «σπάσει στο ξύλο» θαμώνα πολυτελούς ξενοδοχείου. Ο τραγουδιστής του γερμανικού συγκροτήματος, αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για επίθεση και βιαιοπραγία.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Lindemann έμπλεξε σε καβγά, την ώρα που βρισκόταν σε μπαρ πολυτελούς ξενοδοχείου, μετά από συναυλία των Rammstein στο Μόναχο.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως το θύμα, ένας 54χρονος άντρας από το Αμβούργο, προσέβαλε την συνοδό του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα έκανε σεξιστικά σχόλια υπονοώντας πως η γυναίκα είναι πόρνη!

Φέρεται να είπε: «Θα πλήρωνα τα διπλά για εσένα». Ο Lidemann  παρότι έμεινε ψύχραιμος και ζήτησε το λόγο, αντιμετώπισε επιθετική συμπεριφορά.

Πόσο πια να κοντρολάρει και ο ίδιος τον θυμό του;

Ο τραγουδιστής κατέληξε να του ρίξει μια αγκωνιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του σπάσει την μύτη και το σαγόνι.

The post Δεν μπλέκεις! Ο Till Lindemann των Rammstein ξυλοφόρτωσε 54χρονο γιατί προσέβαλε τη σύντροφό του appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!