"Γυναίκα χωρίς όνομα": Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο της Κάτιας

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1,«Γυναίκα χωρίς όνομα», επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας και η Μαριάννα Τουμασάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στην ηρωίδα της στο β’ κύκλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να αναλάβει με την ίδια επιτυχία κωμικούς αλλά και δραματικούς ρόλους, μιλάει για όλα όσα πρόκειται να δούμε στη σειρά όπου πρωταγωνιστεί. Διαβάστε τι αποκάλυψε…

– Πού αποδίδετε την πετυχημένη τροχιά της σειράς;

«Η εντιμότητα από όλους μας νομίζω ότι είναι το γερό χαρτί, που έβαλε τη σειρά στην καρδιά των τηλεθεατών. Με πολύ φιλότιμο και αγάπη αντιμετωπίσαμε αυτή τη δουλειά. Αν και το λέω συχνά, θα το επαναλάβω. Είμαι πολύ τυχερή ή -τέλος πάντων- κάνω σχεδόν πάντα σωστή επιλογή συνεργατών. Με όσους έχω συνεργαστεί, κυρίως τα τελευταία χρόνια, είναι απόλυτα συνεπείς στο κοινό όραμα που έχουμε».

-Η Κάτια, την οποία υποδύεστε, χάνει τη μνήμη της;

«Ναι. Ξέρετε, δεν είναι και δύσκολο. Εγώ την έχω χαμένη έτσι κι αλλιώς!».

-Θα προκύψει από ατύχημα;

«Ξέρουμε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε».

-Χάνοντας τη μνήμη της γίνεται ευάλωτη στα χέρια ενός νέου προσώπου, του Νίκου Γεωργίου;

«Είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Όχι το άμεσα δικό της. Επανέρχεται με κακές διαθέσεις για να κάνει τις δικές του διαδρομές, που θα βοηθήσουν στην πλοκή της φετινής σεζόν».

– Την απάγει…

«Ναι».

-Χωρίς μνήμη, ξεκινά μια νέα ζωή μαζί του;

«Ισχύει. Οπότε μένει να δούμε αν θα θυμηθεί, πόσο θα θυμηθεί και αν θα μπορέσει να αντιδράσει, αν θυμηθεί. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το τι θα επακολουθήσει στην εξέλιξη».

-Θα προκύψει ειδύλλιο με το γεωπόνο Αργύρη Ρίζο;

«Πιστέψτε με, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάποια πράγματα, ακόμη και αν τα γνωρίζω. Η διαδρομή των ηρώων έχει σημασία και αυτή θα παρακολουθήσει το κοινό», λέει στον Τηλεθεατή.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!