Γιάννα Τερζή: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του νέου βιντεοκλίπ της

Η μουσική σε μαγεύει, η εικόνα σε ταξιδεύει και οι στίχοι ακούγονται πιο επίκαιροι από ποτέ. Μήπως αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας; Η Γιάννα Τερζή μιλάει στο People για την απόφασή της να διασκευάσει τη γνωστή επιτυχία «Stanga», ενώ αποκαλύπτει τα όμορφα λόγια που έχει πλέον οδηγό στη ζωή της.

Παίρνοντας την απόφαση να «ντύσει» με ελληνικούς στίχους ένα από τα αγαπημένα της ξένα μουσικά κομμάτια, η Γιάννα Τερζή ξεσηκώνει τους παρευρισκομένους στα live της και τις τελευταίες εβδομάδες το κοινό του YouTube με το νέο της τραγούδι «Λόγια όμορφα».

Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του απόλυτου ethnic club hit «Stanga» των 100.000.000 views, που έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης. «Το “Stanga” κυκλοφόρησε το 2016. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια και το έλεγα συχνά στα live μου με δοκιμαστικό ελληνικό στίχο, για να δω αν αρέσει. Κάποια στιγμή, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στην πρώτη επίσημη ελληνική version του. Ζητήσαμε, λοιπόν, την άδεια από τους συνθέτες, μας την έδωσαν και το κυκλοφορήσαμε το καλοκαίρι» εξηγεί η Γιάννα Τερζή στο People.

Ανάμεσα στις διασκευές που ερμηνεύει στις εμφανίσεις της, ο κόσμος ξεχώρισε και αγάπησε το «Λόγια όμορφα», τους στίχους του οποίου έχει γράψει η ίδια. «Το έγραψα μέσα σε λίγα λεπτά, όπως κάνω πάντα όταν γράφω τραγούδια. Στην αρχή μου βγαίνουν δυο τρεις λέξεις και μετά χτίζω γύρω από αυτές. Θεωρώ επίκαιρους τους στίχους, καθώς ζούμε σε μια επιφανειακή εποχή. Όλοι λένε λόγια όμορφα χωρίς βάθος και αξία.

Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν τα social media, βλέπεις ότι αρεσκόμαστε στα κομπλιμέντα και ζούμε με την έγνοια του like και του follow. Πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει και στα δύο φύλα, ωστόσο, οι γυναίκες ίσως να παραμυθιάζονται πιο εύκολα, γιατί είναι οι δέκτες κι όχι οι πομποί. Οι άνδρες είναι πιο άνετοι στα λόγια».

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκαν σε κάτι εγκαταλελειμμένα εργοστάσια υφασμάτων στη Δραπετσώνα, ενώ το κόνσεπτ ήταν ιδέα του στενού της συνεργάτη Μιχάλη Μόσχου. «Ζητήσαμε και πήραμε την άδεια για να μπούμε στον συγκεκριμένο χώρο. Το περιβάλλον εκεί είναι σαν να είσαι σε άλλη εποχή, σε άλλη χώρα. Το σενάριο αφορά μια κοπέλα –στη προκειμένη περίπτωση εμένα–, που έχει απαγάγει με τη συμμορία της έναν άντρα, που λέει μόνο λόγια και δεν κάνει πράξεις. Θεωρήσαμε ότι πρέπει να είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, για τον λόγο αυτό συμμετέχουν πολλές χορεύτριες».

Η Γιάννα Τερζή με τη «συμμορία» της σε μια ethnic χορογραφία έχει εκτοξεύσει τα views στο YouTube. «Στην αρχή, δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να χορέψω τόσο πολύ, αλλά τελικά όλο το βιντεοκλίπ βασίστηκε στη χορογραφία και το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ. Η εικόνα δεν είναι συνηθισμένη, δύσκολα βλέπεις τόσους bollywood dancers» λέει η γνωστή τραγουδίστρια.

Για το τέλος η Γιάννα Τερζή άφησε τα πιο όμορφα και συγχρόνως αληθινά λόγια που έχει ακούσει από τον συνεργάτη της, τον Μιχάλη Μόσχου: «Μου είπε πριν από ένα διάστημα “Ό,τι γίνεται με αγάπη, πάθος, πίστη και ειλικρίνεια δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει στο τέλος”. Αυτά τα λόγια μίλησαν στην καρδιά μου».

*Η Γιάννα Τερζή θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο El Convento Del Arte στις 11 και 18 Οκτωβρίου, ερμηνεύοντας mainstream τραγούδια της παγκόσμιας και ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

The post Γιάννα Τερζή: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του νέου βιντεοκλίπ της appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή