«Βόμβες» της Σακίρα κατά Πικέ: «Με απατούσε όσο ο πατέρας μου ήταν στην εντατική»


Περίπου έναν χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Gerard Pique, η Σακίρα έδωσε μία συνέντευξη – ποταμό στο ισπανικό περιοδικό People.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς ο ποδοσφαιριστής, την απατούσε την περίοδο που ο πατέρας της ήταν στην εντατική και έδινε μάχη για τη ζωή του.

«Ο πατέρας μου ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού ήμουν λυπημένη εξαιτίας του χωρισμού. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική.

Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο» εξομολογήθηκε η Σακίρα.

Στη συνέχεια, η Σακίρα σημείωσε για την ανάρρωση του πατέρα της και τις δύσκολες στιγμές: «Ήταν πολύ δύσκολη και αργή. Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του. Έχει ξεπεράσει τον COVID μία φορά, δύο ατυχήματα, μια πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις — όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα ανθεκτικότητας και η μητέρα μου ήταν δίπλα του κάθε νύχτα. Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!