Βρήκαν στα Πατήσια τη γιάφκα της οργάνωσης του «Τοξοβόλου»

Γιάφκα του «τοξοβόλου του Συντάγματος», Γιάννη Μιχαηλίδη, και των δύο γυναικών συνεργών του με τις οποίες συνελήφθη την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου εντόπισε η αντιτρομοκρατική

Η επιχείρηση σε διαμέρισμα της Αθήνας, στην περιοχή των Πατησίων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με το πιο εντυπωσιακό εύρημα να είναι το drone της οργάνωσης, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είχαν εντοπίσει πριν από μια εβδομάδα το διαμέρισμα το οποίο είχε ενοικιαστεί από την Δήμητρα Βαλαβάνη με τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της από τον Σεπτέμβριο του 2019 χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.

Από εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το διαμέρισμα και όταν είδαν έναν άνδρα να μπαίνει μέσα σε αυτό, προχώρησαν σε έφοδο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό» στοιχείο που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την ύπαρξη ασύλληπτων συνεργών της ομάδας του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον καθαριστή προσέγγισε ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα και αυτό ήταν το στοιχείο που πυροδότησε τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το διαμέρισμα δεν άνοιξε με κανένα από τα πέντε κλειδιά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της μιας εκ των συνεργών του Μιχαηλίδη όταν συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή.

 

e-daily

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!