Βασίλη Μιλλούση: Ποζάρει αγκαλιά με τις δύο κόρες της και την μητέρα της στις διακοπές τους – Φωτογραφίες


Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι, καθώς ο Χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται σε εντατικές προπονήσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας ελάχιστο χρόνο για τις προσωπικές του στιγμές. 

Το ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού, είχε κάνει μίνι διακοπές στην Τήνο με την Βασιλική Μιλλούση να ποζάρει χαμογελαστή από την πισίνα, ενώ συνέχισαν με τον Λευτέρη Πετρούνια να εξασκεί τις μικρές του στα θαλάσσια σπορ.

Έκτοτε, η Βασιλική Μιλλούση έχει συνεχίσει τις αποδράσεις μαζί με τις κόρες της, ενώ σε μια από τις αναρτήσεις της είχε αναφερθεί στην απουσία του συζύγου της.

Η τρυφερή μανούλα παραμένει ενεργή στα social media και στις διακοπές, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, η οποία είναι γεμάτη από στιγμές στην θάλασσα, στην αμμουδιά και στα παιχνίδια.

Σήμερα, Πέμπτη 17/8 η Βασιλική Μιλλούση ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την μητέρα της και τις δύο κόρες της, Λένια και Σοφία με θέα το ηλιοβασίλεμα. 

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!