Τον Isaac Kappy, τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής». Ο γνωστός ηθοποιός την περασμένη Δευτέρα, άφησε την τελευταία του πνοή πέφτοντας από μια γέφυρα κοντά στην περιοχή Bellemont της Αριζόνας ενώ στην συνέχεια χτυπήθηκε και από αυτοκίνητο.

Λίγο πριν ο 42χρονος βουτήξει στο κενό, πολλοί ήταν οι περαστικοί που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η απόφαση του ηθοποιού να βάλει τέλος στη ζωή του, ήρθε μόλις λίγο καιρό μετά από μια ανάρτηση που είχε κάνει στο instagram και είχε προκαλέσει την ανησυχία των θαυμαστών του.

«Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στην συγκεκριμένη δημοσίευση ο Kappy.

 

View this post on Instagram

 

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

A post shared by Isaac Kappy (@isaackappy) on

Να θυμίσουμε πως έναν χρόνο πριν, ο ηθοποιός είχε επιτεθεί στην κόρη του Michael Jackson, Paris, όταν παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος σε ένα πάρτι.

Μετά το συμβάν άρχισε να της στέλνει συνεχώς μηνύματα, με αποτέλεσμα το μοντέλο να ενισχύσει το προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλειά της.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του TMZ, η Paris απαντούσε στα μηνύματα του Isaac διότι φοβόταν πως είχε τάσεις αυτοκτονίας και προσπαθούσε να τον βοηθήσει.