Αυτοί είναι οι δράκοι της Αθήνας: Βίαζαν και έδερναν γυναίκες

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία τα στοιχεία των δύο “δράκων” της Αθήνας, που μετέτρεψαν σε απόλυτη κόλαση τη ζωή γυναικών. 

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στις 4-2-2020 και κατηγορούνται για αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος εκδιδομένων γυναικών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Τα δύο «τέρατα» από τη Βουλγαρία, 40 και 35 χρόνων, έχουν προς το παρόν τρία επιβεβαιωμένα θύματα, τα οποία όμως αναμένεται να αυξηθούν μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους.

Η μία εκ των τριών, η 24χρονη Anna αντιστάθηκε και χτύπησε τον 40χρονο στο πρόσωπο και τα μάτια. Η συνέχεια ήταν φρικιαστική, με τον δράστη να την χτυπά ανηλεώς με ξύλινο ρόπαλο. Υπέστη κάταγμα κρανίου, αριστερού χεριού, εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα ακόμη και ρήξη τυμπάνου.

Ο 40χρονος, είχε συλληφθεί με 4 διαφορετικά επώνυμα και… 6 ονόματα, ενώ είχε απασχολήσει για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων και είχε αποφυλακιστεί το 2019. Ο 35χρονος για διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικά. Συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατηγορούμενοι για αρπαγή, ληστεία και βιασμούς αλλοδαπών εκδιδομένων γυναικών. Ο 40χρονος στις 24 Απριλίου 2019, με παραγγελία εισαγγελέα είχε εισαχθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο ΔΑΦΝΙ καθώς είχε κριθεί επικίνδυνος για τον εαυτό του και το περιβάλλον του.

Boja: «Με βίασε 5 φορές»

Το πρώτο θύμα του επικίνδυνου «διδύμου» καταγράφηκε στις 19 Ιανουαρίου. Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο γραφείο αρχιτεκτονικής της οδού Λουκάρεως. Ο 40χρονος την ξυλοφόρτωσε και τις έδεσε χέρια και πόδια με ταινία. Την βίασε παρά φύση 5 φορές για τουλάχιστον 3 ώρες. Δεν σταμάτησε να την χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα για να πετύχει τον σκοπό του.

Στη συνέχεια άρπαξε το κινητό της και επικοινώνησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με φιλικό της πρόσωπο απαιτώντας 1.000 ευρώ προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη. Φεύγοντας της άρπαξε 150 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, την ταυτότητα και το διαβατήριό της. Την εγκατέλειψε δεμένη. Η 23χρονη είχε τραύματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Τα συνεργεία της σήμανσης ταυτοποίησαν αποτύπωμα του 40χρονου, ενώ τον αναγνώρισε το θύμα. 

Daria: «Με βίαζαν και οι δύο»

Το δεύτερο θύμα έπεσε στα νύχια και των δύο δραστών το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου, σε ερωτικό ραντεβού που κλείστηκε σε εγκαταλελειμμένο ιατρείο της οδού Φειδιππίδου. Αμέσως μόλις την… υποδέχθηκαν, ο 40χρονος άρχισε να την χτυπά με τα χέρια και με κατσαβίδι σε όλο της το σώμα και την έδεσε με ταινία. Στη συνέχεια και οι δύο μαζί την βίασαν διαδοχικά κατά φύση και παρά φύση.

Ο 40χρονος πήρε την κάρτα του δωματίου της σε ξενοδοχείο και ο συνεργός του πήγε σε αυτό αρπάζοντας προσωπικά της αντικείμενα, ενώ με τις πιστωτικές της κάρτες αφού με τη βία την ανάγκασαν να τους πει τους κωδικούς, έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τους λογαριασμούς της. Έπειτα έφυγαν αφήνοντας δεμένο το θύμα.

Στον χώρο του μαρτυρίου, ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου, ενώ το θύμα αναγνώρισε και τους δύο δράστες.

Anna: «Με βίαζαν και λιπόθυμη»

Η επόμενη και πιο βίαιη επίθεση συνέβη το βράδυ της 1η Φεβρουαρίου, με θύμα μια 24χρονη από την Ουκρανία, και χώρο διάπραξης ένα εγκαταλελειμμένο δικηγορικό γραφείο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου.

Ο 40χρονος άρχισε να την χτυπά με ένα ξύλινο ρόπαλο, με τον δράστη να κλιμακώνει την βία εναντίον της όταν η 24χρονη τον χτύπησε στο πρόσωπο και τα μάτια. Και αυτή την έδεσαν, και όπως καταθέτει η άτυχη κοπέλα την βίασαν διαδοχικά κατά φύση και παρά φύση, ακόμη και όταν εκείνη ήταν λιπόθυμη από τα χτυπήματα.

Ο 40χρονος πήρε και πάλι την κάρτα του ξενοδοχείου που έμενε, την ανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου και ο συνεργός του πήγε εκεί, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί υπήρχαν άλλα άτομο στο εσωτερικό του δωματίου. Ακολούθησε επικοινωνία του δράστη με φίλο της απαιτώντας 5.000 ευρώ για να την αφήσει ελεύθερη. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με κάταγμα στο κρανίο, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα στο αριστερό χέρι, εκδορές και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Και σε αυτή την περίπτωση ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα του 40χρονου ενώ η 24χρονη αναγνώρισε τους δράστες.

Σύλληψη και ομολογία

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συνέλαβαν τον 40χρονο σε ξενοδοχείο της οδού Κεραμέων, παρότι αντιστάθηκε, ενώ παρόμοια αντίσταση είχε και ο 35χρονος που συνελήφθη στην οδό Μ. Βόδα στο κέντρο της Αθήνας. Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν αντικείμενα των θυμάτων, όπως κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και κάρτα ξενοδοχείου.

Και οι δύο δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους και αποδέχθηκαν τις κατηγορίες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα -για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων τους και φωτογραφίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα. πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!