Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του The Voice

Με τον φόβο του κορονοϊού και των συνεπειών του στην ομαλή διεξαγωγή του “Τhe Voice”, οι ιθύνοντες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους από το ξεκίνημά της για τη φετινή σεζόν ώστε να πάνε όλα ρολόι.

Και μέχρι στιγμής, όλα έχουν κυλήσει ομαλά, παρά το γεγονός ότι διανύουμε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα κατάφεραν οι συντελεστές του σόου ήταν το γεγονός ότι περιορίστηκαν οι προβολές των επεισοδίων. Γι’ αυτό και βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία των οντισιόν, παρ’ όλο που έχουν γίνει γυρίσματα και για την επόμενη φάση του παιχνιδιού. Το The Voice προβάλλεται κάθε Κυριακή και έτσι υπάρχουν αρκετά επεισόδια που έχουν γυριστεί αλλά δεν έχουν προβληθεί ακόμα. Άλλωστε, την prime time του καναλιού τις καθημερινές μονοπωλεί το Big Brother που όπως γράφει το gossip-tv , θα φτάσει στο τέλος του στις 18 Δεκεμβρίου. Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία λοιπόν θα γίνουν και οι απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με το The Voice να παίρνει τη θέση του live του Big Brother, το βράδυ της Παρασκευής.

Γι’ αυτό και ο τελικός του The Voice σύμφωνα με το gossip-tv, ορίστηκε για την ημέρα Παρασκευή και συγκεκριμένα για τις 12 Φεβρουαρίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!