Αρνούτογλου κατά Λιάγκα – Παπανώτα: Να είστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα

Μια τηλεοπτική κόντρα μεγατόνων φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε… Από τη μια, ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Παπανώτα και από την άλλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιανό.

Αφορμή στάθηκε η εκπομπή The Voice με τον ΣΚΑΪ να μην έχει καταλήξει ακόμη στον παρουσιαστή. Ο σταθμός του Φαλήρου επιθυμεί στο τιμόνι της εκπομπής να βρίσκεται η Τάμτα, ενώ ο ο Acun προτιμά τον Λιανό. Αναφερόμενοι στο γεγονός, Λιάγκας και Παπανώτας δε μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Λιανού στην παρουσίαση, κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε ιδιαίτερα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ξέσπασε αναφέροντας τα εξής:

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Τα λόγια αυτά του Γρηγόρη σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να απαντά: «Απειλεί; Ο Γρηγόρης είναι αυτός; Εδώ βλέπω επίθεση… Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό… Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα;»

Δείτε το σχετικό βίντεο

πηγή