Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor, όπου ήταν από τους φιναλίστ του talent show του ΣΚΑΪ. Μέσα από την εκπομπή, η Τάνια Μπρεάζου ξεχώρισε με τις φωνητικές της ικανότητες και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα μέσα με τη δουλειά της.

Την επιτυχία της αυτή «εξαργύρωσε» και μέσα από την παρουσία της στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, αποτελώντας προσωπική επιλογή του τραγουδιστή. Μάλιστα, συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο πλευρό του, μαζί με την Πάολα και την Τάμτα, στο Κέντρο Αθηνών.

Το νέο αστέρι της ελληνικής ποπ μουσικής λοιπόν μας παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο «Ο Κόσμος Μου».

Το τραγούδι σε σύνθεση Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου, δίνει με τον καλύτερο τρόπο το μουσικό στίγμα της Τάνιας. Μάλιστα έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το video clip σε σκηνοθεσία Δημήτρη Συλβέστρου. Το αποτέλεσμα είναι άρτιο με τα γυρίσματά του να διαρκούν περισσότερες από 12 ώρες!

Παρά τις ώρες, τα  ευτράπελα του γυρίσματος και το κρύο η Τάνια Μπρεάζου ως άψογη επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και πειθαρχημένη στις οδηγίες του σκηνοθέτη.

Δείτε πρώτοι το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ο Κόσμος μου», που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.