Απίστευτη υπόθεση στο Big Brother Ισπανίας: Αναίσθητη παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού με ανοικτές κάμερες

Το Big Brother είναι το πρώτο τόσο ακραίο ριάλιτι που εισβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην ιδιωτική ζωή ανθρώπων που έχουν συναινέσει στο να γίνει αυτό. Ποιος μπορούσε όμως να φανταστεί ότι αυτή η ροπή προς το ακραίο, θα οδηγούσε σε κάτι ακραία απαράδεκτο..;

Στην ισπανική εκδοχή του Big Brother, το Super, έχουμε ένα περιστατικό που προκαλεί απορία, σοκ και κινητοποίηση.

Το περιστατικό συνέβη στις 4 Νοεμβρίου του 2017 και γίνεται γνωστό σήμερα επειδή το θύμα της υπόθεσης αποφάσισε να το κυνηγήσει δικαστικά.

Η Καρλότα Πράδο ήταν παίκτρια στο ριάλιτι και φαίνεται πως είχε αναπτύξει ερωτικές σχέσεις με τον Χοσέ Μαρία Λόπεζ. Μετά από ένα πάρτι που διοργάνωσε η παραγωγή, οι δυο τους ήπιαν πολύ. Κυρίως η Πράδο. Ζήτησε από τον Λόπεζ να την βοηθήσει να πάει στο κρεβάτι της. Εκείνος την μετέφερε, αλλά αντί να φύγει, επιχείρησε να κάνει σεξ μαζί της. Εκείνη του είπε ότι δε μπορεί, αλλά εκείνος την αγνόησε.

Η Πράδο έπεσε αναίσθητη και ο Λόπεζ φέρεται να ολοκλήρωσε τη διείσδυση. Παρά το γεγονός ότι οι κάμερες ήταν ανοιχτές και υπήρχαν άνθρωποι από πάνω, το γεγονός πως οι δυο τους διατηρούσαν μια ερωτική σχέση, τους εμπόδισε από το να καταλάβουν άμεσα περί τίνος πρόκειται. Πέρασαν πέντε λεπτά μέχρι να ακουστεί η φωνή του Big Brother προς τον Λόπεζ που του ζητούσε να σταματήσει.

Την επόμενη ημέρα η Καρλότα κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και δεν θα επέστρεφε στο σπίτι, αλλά θα κατευθυνόταν σε ψυχολόγο. Κι αυτό γιατί ο Big Brother της έδειξε φωτογραφίες με τον βιασμό που υπέστη. Εκείνη, χωρίς να θυμάται τίποτα, έπαθε σοκ και έβαλε τα κλάματα. Άρχισε να ρωτάει την παραγωγή αν αυτό το βίντεο όπου μαθαίνει ότι βιάστηκε, θα το δείξουν στο επεισόδιο. Η παραγωγή της είπε πως δεν πρόκειται να το δείξει.

Λογικό. Αυτό που δεν ήταν λογικό αφορά στον συνολικό χειρισμό. Η παραγωγή έδιωξε τον Λόπεζ χωρίς να δώσει την ευκαιρία στην Πράδο να του μιλήσει, ενώ λειτουργήσε εμφανώς με προσπάθεια συγκάλυψης του βιασμού, ώστε να μην δημοσιευτεί.

Ευτυχώς η Καρλότα σε αυτά τα δύο χρόνια βρήκε υποστήριξη από πολλές γυναίκες και πλέον διεκδικεί το δίκιο της νομικά, τόσο απέναντι στον Λόπεζ, όσο και στην Endemol, την εταιρεία που «νοικιάζει» τα δικαιώματα του ριάλιτι σε όλο τον κόσμο.

Εξίσου ευτυχές είναι το γεγονός πως αρκετές διαφημιστικές αποφάσισαν να αποσύρουν διαφημίσεις που είχαν συμφωνηθεί με την παραγωγή στον τρέχοντα κύκλο του Big Brother.

Από την παραγωγή υποστηρίζουν ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, αλλά αναγνωρίζει πως έγιναν πολλοί λάθος χειρισμοί, όπως το να της ανακοινωθεί ο βιασμός της με αυτόν τον τρόπο.

The post Απίστευτη υπόθεση στο Big Brother Ισπανίας: Αναίσθητη παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού με ανοικτές κάμερες appeared first on Peoplegreece.com.πηγή