Αναστάσιος Ράμμος – «Ό,τι Κι Αν Κάνω»

Ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Ό,τι Κι Αν Κάνω», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records!

Πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, ο Αναστάσιος Ράμμος κάνει ακόμα μία μουσική έκπληξη, με ένα τραγούδι το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο ήχο με το τσιφτετέλι, σε ένα ξεσηκωτικό hit.

Τη μουσική και τους στίχους του «Ό,τι Κι Αν Κάνω» υπογράφουν οι Arcade, μέλος τον οποίων είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος και έχουν γράψει μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύει τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι καλλιτέχνες.

Με το «Ό,τι Κι Αν Κάνω», ο Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών, μεταξύ των οποίων τα «Σε Δυο Μόνο Μάτια», «Τ’ Αστέρια Μου», «Τα Καλά Παιδιά», το ντουέτο «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με την Ελένα Παπαρίζου κ.α.. αλλά και μας χαρίζει ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ και ακούγεται δυνατά.

Το «Ό,τι Κι Αν Κάνω» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, με μυστηριώδη ατμόσφαιρα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο ο «εκρηκτικός» καλλιτέχνης μας μεταφέρει στο αναπόδραστο ενός έρωτα όπου…
«ό,τι κι αν κάνω πέφτει πάντα στο κενό»!

CREDITS
Μουσική – Στίχοι: Arcade
Βιολί: Δημήτρης Μπουρνής
Παραγωγή: Arcade Music @ The Lounge
Μίξη: Arcade Music @ The Lounge, Κυριάκος Αστερίου @ BK Studios
Mastering: Κυριάκος Αστερίου @ BK Studios
Σκηνοθεσία: George Mpenioudakis
Επιμέλεια παραγωγής
Giorgos Damaskinos
Giannis Avramidis
Μοντάζ: George Mpenioudakis, Nektarios Stathopoulos
M.U.A: Marina Limperopoulou
Βοηθ. παραγωγης: Kostas Tsigkas
Ευχαριστούμε τον κινηματογράφο Ideal

2020 PANIK RECORDS

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!