Αναστάσης Ροϊλός: Οι φήμες για σχέση του «Νικηφόρου» με συμπρωταγωνίστρια του στις «Άγριες Μέλισσες»

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας οργάνωσε ο όμιλος Ant1 και ανάμεσα στις δηλώσεις των προσώπων που βρέθηκαν σ’ αυτή και φιλοξένησε το «Πρωινό» εκείνες του Αναστάση Ροϊλού (του «Νικηφόρου» από τις «Άγριες Μέλισσες») και της Εριέττας Μανούρη ( της «Βαλεντίνης» από την ίδια σειρά).

Οι δυο συμπρωταγωνιστές, μάλιστα, μίλησαν παρέα στις κάμερες και μετά την προβολή των δηλώσεών τους, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε στον «αέρα» της εκπομπής τις φήμες που κυκλοφορούν για τους δυο ηθοποιούς και τους θέλουν ζευγάρι.

«Άκουσα ότι ο Αναστάσης και η Εριέττα είναι ζευγάρι…» ξεκίνησε τη συζήτηση η παρουσιάστρια, και τη σκυτάλη πήρε ο Άρης Καβατζίκης που είπε «ρεπορτάζ και αποδείξεις για το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχω, αλλά αν υπάρχει αυτό που φημολογείται μεταξύ τους, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι θα ήταν! Ναι, το έχω ακούσει κι εγώ…»

Η Φαίη στη συνέχεια στράφηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του είπε: «γιατί δεν λες ότι σου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από τηλεθεάτρια, με φωτογραφία;». Και ο συνεργάτης της το επιβεβαίωσε αποκαλύπτοντας και το σχόλιο του αποστολέα ότι «άλλο ζευγάρι συζητάτε κι άλλο υπάρχει!», ενώ πρόσθεσε: «μάλιστα, μου είπε ότι τους έχουν δει και μαζί σε μπαρ».

 

Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η ηθοποιός που υποδύεται τη «Βαλεντίνη» και γιατί όλοι τρέχουν στο Instagram της

The post Αναστάσης Ροϊλός: Οι φήμες για σχέση του «Νικηφόρου» με συμπρωταγωνίστρια του στις «Άγριες Μέλισσες» appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!