Απίστευτο συμβάν στο θέατρο «Νέο Ριάλτο», που φιλοξενεί τη μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Feddo και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Τερζή φαίνεται πως έγινε χαμός μετά από έντονη διαφωνία κατά το μοίρασμα των ποσοστών από τον παραγωγό της παράστασης, Αλέξανδρο Ρήγα, στους ηθοποιούς που αμείβονται βάσει των εισπράξεων!

Οι πρωταγωνιστές του έργου, μεταξύ των οποίων οι Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μουτίδου και Δημήτρης Μαυρόπουλος -κατόπιν ειδικής συμφωνίας – έχουν υπογράψει να πληρώνονται με ποσοστιαία αναλογία σε σχέση με τις εισπράξεις της κάθε παράστασης. Μόλις συμπλήρωσαν τον ορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ο Αλέξανδρος Ρήγας μπήκε στη διαδικασία να τους αποδώσει τα ποσοστά τους. Τα ποσά που έλαβαν κάποιοι από τους ηθοποιούς θεωρήθηκαν, σύμφωνα με τη Freddo, μικρά σε σχέση με την προσέλευση του κοινού.

Σύμφωνα με άτομα που ήταν παρόντα, οι πρωταγωνιστές της παράστασης διαμαρτύρονταν έντονα στον παραγωγό, με τον τελευταίο να ξεσπά για την επίθεση που δέχτηκε. Τότε λέγεται πως ακολούθησαν “γαλλικά” ανάμεσα στις δύο πλευρές, που λίγο έλειψε να οδηγήσουν την ατμόσφαιρα στα άκρα.