Αθηναΐς Νέγκα: Αν με δείτε στο δρόμο να ξέρετε ότι έχω χωρίσει


Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Αθηναϊς Νέγκα για την τηλεόραση, την αποχώρησή της από τον Rock FM, τους Λιάγκα – Καινούργιου, αλλά και το χωρισμό της.

«Το “Καλύτερα αργά” ήταν ένα πείραμα που έγινε πέρυσι, πήγε συμπαθητικά και είπαμε να συνεχίσουμε να το συμπαθούμε. Θα το κάνω για λίγο καιρό ακόμα και είναι πιθανό να μην κάνω ξανά τηλεόραση. Τώρα που κάνουν όλοι συνεντεύξεις έχει αρχίσει και μου τη δίνει και λέω δεν θα κάνω άλλες. Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Για την αποχώρησή της από τον Rock FM, η Αθηναϊς Νέγκα είπε: «Από το ραδιόφωνο θα κάνω ένα διάλειμμα γιατί δεν προλαβαίνω πάρα πολύ. Με το ραδιόφωνο, όμως, έχω πάντα ένα ραντεβού. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι θα γίνει κάποια αλλαγή και δεν ήμουν σε φάση να το συζητήσω. Ο εργοδότης μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, αλλά το ηθικό είναι να κάνει μια συζήτηση προηγουμένως μαζί σου. Δεν έγινε ποτέ. Δεν ήμουν σε φάση να συζητήσω και είπα ότι παραιτούμαι».

Η Αθηναϊς Νέγκα ανέφερε στη συνέχεια: «Θα πήγαινα να δουλέψω σε πάνελ γιατί θα ήταν διασκεδαστικό να το δω από κοντά. Δεν θα ήμουν καλή πανελίστρια, θα ήμουν η χειρότερη. Τα πάνελ με μαγεύουν με την άγρια ομορφιά τους. Ο Λιάγκας και η Καινούργιου είναι δύο αριστουργήματα της τηλεοπτικής τέχνης που μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι σε θέση να εκτιμήσει».

Κλείνοντας, η Αθηναϊς Νέγκα απάντησε για το χωρισμό της: «Το ανακοίνωσα γιατί ήθελα να ζήσω λίγο πιο ελεύθερα. Να μπορώ να κυκλοφορώ, να ξέρουν όλοι ότι χώρισα. Αν με δείτε στο δρόμο να περπατάω με τους φίλους μου, να ξέρετε ότι έχω χωρίσει».

πηγή: zappit.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!