Αθηνά Οικονομάκου: Ο λόγος που αρνήθηκε να παρουσιάσει το Shopping Star – «Δεν φοβήθηκα τη σύγκριση»


Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η αγαπημένη ηθοποιός την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πήρε την απόφαση να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ANT1 «Ο πρώτος από εμάς», με συνέπεια να αρνηθεί την πρόταση για να αναλάβει το Shopping Star.

Η σειρά αυτή ήταν ο λόγος που αρνήθηκες την παρουσίαση του «Shopping star»;

Και οι δύο προτάσεις ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο. Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρότζεκτ αλλά η καρδιά με οδήγησε στη μυθοπλασία, γιατί αυτό είναι και το επάγγελμά μου. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ούτε δημοσιογράφος. Αν όμως δεν υπήρχε η συγκεκριμένη πρόταση για τη σειρά – γιατί με εξίταρε πολύ ο ρόλος που είχα διαβάσει και οι συντελεστές – δεν θα έλεγα όχι στο «Shopping Star».

Απλώς υπερίσχυσε η αγάπη μου για την υποκριτική. Μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε πολύ η ιδέα, αλλιώς δεν θα πήγαινα καθόλου να συζητήσω, γιατί με ενδιαφέρει πολύ η μόδα και έχω άποψη πάνω σε αυτό το θέμα. Αλλά δεν γινόταν να πω όχι στη νέα σειρά του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς».

Σε φόβισε καθόλου η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά;

Καθόλου. Σε άλλα πράγματα βασίζεται η παρουσίαση της Βίκυς Καγιά σε άλλα πράγματα θα βασιζόμουν εγώ. Ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό. Δεν με φόβισε ποτέ η σύγκριση. Έχω έναν χαρακτήρα και μια προσωπικότητα που εγώ θα έδειχνα άλλα πράγματα στο κοινό. Όπως και να έχει, από τη στιγμή όμως που δεν θα το κάνω, το μόνο που μπορώ να σας πω τώρα, είναι για τον νέο μου ρόλο στη σειρά!

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!