Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω προδίδει αν θα υπάρξει και τρίτη σεζόν στο Διαφάνι

Όσα λέει η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη με αφορμή την συνέχιση της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Αλήθεια, θα ήθελε η νεαρή πρωταγωνίστρια να υπάρξει και τρίτη σεζόν στο αγαπημένο Διαφάνι;

«Ψήνομαι, γυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν πράγματι οι φήμες πως θα… πάμε και του χρόνου, αλλά, ναι, το θέλω, γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, συνεργείο κλπ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες». «Φυσικά, δεν έχει νόημα να γίνει κάτι για να φίνει μόνο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις».

Παράλληλα, η Δανάη Μιχαλάκη εκμυστηρεύεται πως εντυπωσιάστηκε που πήρε τα πρώτα σενάρια στα χέρια της και πάντα αναμένει τα επόμενα με μεγάλη λαχτάρα! «Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω και δεν τα ξέρω».

Τι άλλο θα συμβεί, όμως, στην πολύπαθη Δρόσω που ερμηνεύει; «Πιο πολύπαθη δεν γίνεται όντως! Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα! Στην αρχή είχα στο νου μου πως πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και βρέθηκε στην Τρούμπα» τονίζει.

https://www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!