ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Tι να κάνω σήμερα και αύριο στην Αθήνα;

Φυσικά χωρίς να χαλάσεις πολλά χρήματα!


To θέμα ξέρεις ποιο είναι; Να βρεις παρέα. Γιατί πράγματα συμβαίνουν σ” αυτή την πόλη, δεν μπορείς να πεις ότι δεν συμβαίνουν. Και με 15 ευρώ να είσαι στην τσέπη, κάτι θα βρεις να κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Για να μην κάθεσαι να ψάχνεις, εμείς σου βρήκαμε 5 διαφορετικές προτάσεις ψυχαγωγίας. Σε αυτές δεν συμπεριλάβαμε τη συναυλία του Manu Dibango στο Gazarte, γιατί ενώ είναι η πιο σημαντική των ημερών, το εισιτήριο μας φάνηκε κάπως τσιμπημένο για τον low-budget τρόπο ζωής μας (Φυσικά, αν θες τα δίνεις τα 23 ευρώ και τον βλέπεις στο όρθιο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα).

Ιδού λοιπόν:

 

«Αστικές Περιπλανήσεις ΙΙ» στην Αθηναΐδα (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός). Όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά μας, μέσα από την τεχνολογία του Instagram, που όπως φαίνεται περνάει πια και στις εικαστικές τέχνες. Είσοδος ελεύθερη.

Σαββατοκύριακο

 

Δρώμενα κουκλοθεάτρου και μουσική στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 14.30 από το Σύνταγμα και τα δρώμενα θα ξεκινήσουν στο Θησείο στις 16.00.

Σαββατοκύριακο

 

 Athens Science Festival στην Τεχνόπολη. Για δεύτερη χρονιά, με θέμα «Επιστήμη και τεχνολογία: από τη θεωρία στην πράξη». Ομιλητές, δράσεις, συζητήσεις, κόσμος και κοσμάκης. Είσοδος ελεύθερη. Τελειώνει την Κυριακή.

Σαββατοκύριακο

 

ZIP στο Six D.O.G.S. Ένας από τους πρωταγωνιστές της house και techno σκηνής, μας περιμένει για ένα ιδιαίτερο DJ set. Μαζί του, η Ελληνίδα K.atou. Είσοδος στην πόρτα: 15 ευρώ.

Σαββατοκύριακο

 

Αmore Mio. H νέα ερωτική κωμωδία του Χρήστου Δήμα με τον Φάνη Μουρατίδη στον κεντρικό ρόλο. Ό,τι πρέπει για μια χαλαρή, ευχάριστη ταινιούλα που θα σε κάνει και να γελάσεις.

Σαββατοκύριακο



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!