ΟΜΟΡΦΙΑ: Τα οσκαρικά beauty looks των celebrities που λατρέψαμε! [εικόνες]

Όλες οι τάσεις για το μακιγιάζ και τα μαλλιά!


Η πολυαναμενόμενη βραδιά των Oscars στο Dolby Theatre του Hollywood δεν μπορούσε παρά να είναι λαμπερή και φαντασμαγορική, καθώς οι stars περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων με εντυπωσιακές και chic δημιουργίες μεγάλων οίκων. Οι εμφανίσεις περιείχαν extra δόσεις glam, ενώ τα περιποιημένα και απολύτως κομψά looks ολοκλήρωσαν μοναδικά τα beauty looks, τα αστραφτερά αξεσουάρ και τα ακριβά κοσμήματα.

Στο μακιγιάζ, για ακόμα μία φορά πρωταγωνίστησαν τα nude χείλη που αποδεικνύονται το hot trend της χρονιάς. Σίγουρα, πρέπει να το δοκιμάσεις, αφού όλες οι stars έδειξαν να το προτιμούν. Σε συνδυασμό και με τα τονισμένα μάτια τους με μάσκαρα ή eyeliner έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Στα μαλλιά, αν και είδαμε αρκετά ίσια χτενίσματα, οι ανάλαφροι, κομψοί κότσοι επικράτησαν.Ένα περιποιημένο χτένισμα με μαλλιά πιασμένα ψηλά, σίγουρα είναι ιδανικό για glam βραδινές εμφανίσεις, καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε γυναίκας.

Δες τα beauty looks που ξεχώρισαν στην 87η απονομή των Oscar, αντέγραψε αυτή που σου αρέσει και νιώσε σαν σταρ!

Cate-Blanchett1 Dakota-Johnson Emma-Stone Gwyneth-Paltrow Jennifer-Aniston Jennifer-Lopez Keira-Knightley Lupita-Nyongo Reese-Witherspoon Rita-Ora Sienna-Miller

 

joytv.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!