Μιχάλης Τζουγανάκης / Θα συνεργαζόμουν μόνο με όσους είναι ειλικρινείς και δεν προσποιούνται

Με την φωνή του γεμάτη Μπρούσκο μας μίλησε για όλα. Αποκλειστικά και μοναδικά αυτή την φορά αφού ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ξέροντας όλοι μας πως προτιμά να μας ταξιδεύει με την φωνή του και όχι να μιλάει, έδωσε μια συνέντευξη μοναδική στην Άννα Τσιάλτα αι το Fresh Radio, ζωντανά στα στούντιο και στην εκπομπή Φ..αννα..τικά!!


Με την φωνή του γεμάτη Μπρούσκο μας μίλησε για όλα. Αποκλειστικά και μοναδικά αυτή την φορά αφού ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ξέροντας όλοι μας πως προτιμά να μας ταξιδεύει με την φωνή του και όχι να μιλάει, έδωσε μια συνέντευξη μοναδική στην Άννα Τσιάλτα και το Fresh Radio, ζωντανά στα στούντιο και στην εκπομπή Φ..αννα..τικά!!

100

Το τραγούδι, ο έρωτας, η Κρήτη, η μουσική του,  η μεγάλη του αδυναμία ο γιος του Αλέξανδρος και όλα εκείνα που τον κάνουν να είναι τόσο δυνατός μας εκμυστηρεύεται σε μια μοναδική συζήτηση, γιατί αυτό που κάναμε στον αέρα της εκπομπής ήταν μια μοναδική συζήτηση καρδιάς.

200

Με ρακιές και όχι μόνο ήρθε τόσο καλοσυνάτος και γεμάτος ενέργεια στα στούντιο, και μαζί κάναμε ένα ταξίδι συναρπαστικό γεμάτο ήχους!!

Τόσο μαγικό και τόσο ονειροπόλο όσο και η φωνή του… Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από αυτά που είπαμε στον αέρα ..Φ..αννα..τικά!!

400

Πάρτε μια μικρή γεύση απο κάποια πράγματα που συζητήσαμε …. ON AIR

Να τονίσω πως η ακροαματικότητα της εκπομπής ξεπέρασε τα όρια κάθε μυαλού …. Φτάσαμε να έχουμε 96. 817 άτομα μαζί μας … Νούμερο που ξεπερνάει κάθε προσδοκία… Μιχάλη Τζουγανάκη σε ευχαριστούμε πολύ για όλο αυτό που ζήσαμε μαζί σου! 

 

500

Έχει αλλάξει η παραδοσιακή μουσική με το πέρασμα του χρόνου;

Ο πυρήνας όχι. Η κεντρική ιδέα ίσως όχι, μα η προσαρμογή της στις όποιες κοινωνικές εποχές και αλλαγές, ναι, και όσο χρειάζεται εκείνη ούτως ώστε να μην χάνει το ρόλο της και να υφίσταται

Καλλιτέχνες και συνεργασίες. Τι θυμάστε και τι είναι αυτό που σας έχει μείνει χαραγμένο από μια μεγάλη σας συνεργασία;

Οι στιγμές που νιώσαμε επί σκηνής, την ένωση της τέχνης και της ψυχής μεταξύ μας και μοιραζόμασταν ανιδιοτελώς με αξιοπρέπεια και αγάπη. Αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο συναίσθημα που δεν ξεχνιέται.

700

Στην Ελλάδα όμως υπάρχει ίσως τόσο έντονα το «γιατί αυτός κι όχι εγώ»… Ακόμα και ανάμεσα σε συναδέλφους! Εσείς  ποια γνώμη έχετε  για όλο αυτό; Παίζει ρόλο που δεν πάει μπροστά η μουσική;

Όσο και να είναι δεν παύει να μην χάνονται μουσικά «γεγονότα», αλλά αφού δεν προέκυψαν σημαίνει ότι δεν ήταν ώρα τους ή δεν ήταν αρκετά ώριμοι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και οι παράγοντες για να συμβεί. Όμως η μουσική στην Ελλάδα προχωράει με το δικό της κατ΄ανάγκη ρυθμό, αφού η επαφή της με τους Έλληνες δεν χάθηκε, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, αυτό σημαίνει κάτι… και όσο για το «γιατί αυτός και όχι εγώ», αντιπροσωπεύει μια μικρή ομάδα που δεν ξέρεις ποτέ… ίσως κάποια στιγμή στην πορεία τους κάτι να τους μετακινήσει, να σκεφτούν και να νιώσουν πιο αρμονικά, να ξεμπλοκάρουν και να προχωρήσουν με ψυχική και πνευματική υγεία, οπότε  πιο δυνατοί και δίκαιοι έτσι ώστε να χαρίσουν στον κόσμο μουσική.

Ένα όνειρο και μια ευχή για να κλείσουμε θετικά όλη μας την συνέντευξη θα μας κάνεις; 

Να μπορέσουν οι άνθρωποι να επαναπροσδιορίσουν έτσι τις αξίες  ούτως ώστε να μην καθορίζει μόνο η ύλη την ευτυχία τους και να μπορούν να επικοινωνούν χωρίς να χρειάζεται ο λόγος. Όσο για την ευχή … Εύχομαι ζωή στα χρόνια μας … ζωή στην κάθε μας στιγμή!

 

Ευχαριστούμε πολύ την Δήμητρα Παναγοπούλου για τις υπέροχες φωτογραφίες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!