H πολύ μικρότερη νέα σύντροφος του Κλιντ Ιστγουντ -Την εμφάνισε για πρώτη φορά [εικόνες]

Ο Κλιντ Ιστγουντ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο.


Η ταινία του, «American Sniper», διεκδικούσε έξι Όσκαρ, αλλά όλα αυτά τα έχει ξαναζήσει η «παλιά καραβάνα» του Χόλιγουντ, οπότε σε κάτι άλλο οφειλόταν η χαρά του 84χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Αιτία ήταν η κατά πολύ μικρότερή νέα σύντροφός του η Κριστίνα Σαντέρα, την οποία εμφάνισε για πρώτη φορά σε επίσημη εκδήλωση. Η ξανθιά Σαντέρα κρατούσε συνεχώς από το χέρι τον θρυλικό Κλιντ Ίστγουντ.

Η Σαντέρα εργάζεται στην υποδοχή του εστιατορίου του Ιστγουντ στην Καλιφόρνια, όπου και γνωρίστηκαν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου ήδη την έχουν εγκρίνει τα παιδιά του.Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα με την οποία συζεί ο σκηνοθέτης μετά από την οριστικοποίηση του διαζυγίου του.

Όσο για τη διαφορά ηλικίας, δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η Ντίνα Ιστγουντ, με την οποία ήταν παντρεμένος για 18 χρόνια, είναι επίσης τρεις δεκαετίες μικρότερή του.

Μπορεί λοιπόν η ταινία του να κέρδισε τελικά μόνο ένα Όσκαρ, στην κατηγορία του ήχου, και δικαίως γιατί ήταν η πιο αδύναμη μέχρι στιγμής δουλειά του σκηνοθέτη, αλλά η Σαντέρα είναι ένας καλός λόγος για να συνεχίσει να χαμογελά.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!