Το Μίνι Μάρκετ Χατζής – Φασούλα Kiosky’s Στην Άνω Γλυφάδα Στηρίζει την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ 14/5

Το μίνι μάρκετ η μικρή αγορά της δικιάς μας Άνω Γλυφάδας του Γρηγόρη Χατζή και της Μίνας Φασούλα είναι ένα προσεγμένο και σύγχρονο κατάστημα επί της οδού Όλγας στην Άνω Γλυφάδα  που αποτελεί καθημερινά ένα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και παράλληλα, εξυπηρετεί κάθε ανάγκη των περαστικών αλλά και της περιοχής !! 

Είναι μαζί μας στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ στις 14/5/2018 και στηρίζουν την εκδήλωση μας δίνοντας εκτός από πράγματα και την καλύτερη τους φροντίδα στα παιδιά αλλά και σε όσους λαμβάνουν μέρος!!

Μαζί τους σε αυτή την συνεισφορά στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ στο κλειστό Γήπεδο Αργοναύτες της Αργυρούπολης και ο Jacobs καφές, η εταιρεία Λάβδας και η εταιρεία του Κου Λευκαδίτη !!

Συγχρονίζεται με την εποχή και φέρνει τα αντίστοιχα είδη που απαιτεί. Με κριτήριο τις πιο συμφέρουσες τιμές που θα εντοπίσει στην αγορά, επιλέγει τους προμηθευτές του.

Ο Άκης και η Μίνα σε μια προσπάθεια εξέλιξης της επιχείρησής τους, αυξάνουν  την ποικιλία των προϊόντων τους, φέρνοντας το κάτι διαφορετικό που δεν βρίσκει ο καταναλωτής εύκολα κάπου αλλού ή στο σούπερ μάρκετ  όπως βιολογικά κρασιά, όσπρια, βότανα και χειροποίητα ζυμαρικά.

Είναι το δικό σας μίνι μάρκετ που χτίζει πελατεία και σχέσεις που τόσο λείπουν απο την αγορά !! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!